Muziekinstrumentenhandel Joh de Heer

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Leeghwaterstraat 46 47 , 3364 AE Sliedrecht, Zuid-Holland

E-mail

Over Muziekinstrumentenhandel Joh de Heer

Denk je aan piano's en orgels, denk je aan Joh. de Heer.
Al sinds 1898 is Joh. de Heer toonaangevend op het gebied van muziekinstrumenten. In de loop
van die vele jaren zijn wij uitgegroeid tot een van de grootste zaken van de Benelux. Alles nu overzichtelijk onder één dak. Onze Mega-musicstore is gevestigd op een makkelijk bereikbare locatie: langs de A15 te Sliedrecht. Bijna 2000 m2 showroom!!

Bespeel, bekijk, beluister en geniet van onze enorme collectie piano's, digitale piano's, klassieke en populaire orgels, vleugels, keyboards, blaasinstrumenten, gitaren en klein-instrumenten.
Tevens zult verrast zijn door onze grote collectie bladmuziek. Voor studie of voor ontspanning, de mooiste muziekstukken voor uren speelplezier. Voor zowel groot als klein, van klassiek tot pop en alles er tussenin. Naast onze verkoopactiviteiten zijn wij ook actief op het gebied van verhuur. Klassiek of populair, alle instrumenten kunt u bij ons huren tegen concurrerende prijzen.

Wij leveren door geheel Nederland, waarbij ook een proefplaatsing van een piano of vleugel bespreekbaar is. (bij een proefplaatsing wordt voor een bepaalde tijd tegen transportkosten een instrument bij u geplaatst).

Wij geven u graag een deskundig en persoonlijk advies. Kom vrijblijvend bij ons binnen en laat u overtuigen.

Openingstijden

Ma
-
Di - Wo, Vr
-
Do
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Music Store

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Muziekinstrumentenhandel Joh de Heer in Leeghwaterstraat 46 47, Sliedrecht Zuid-Holland 3364 AE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Sliedrecht Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Sliedrecht Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Sliedrecht Zuid-Holland, 3364 AE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3741483]