Holistische Massage

Door: Beauty & Wellness JBO  27-07-2011
Trefwoorden: Holistische Massage

De holistische massage is geneeskrachtig voor het hele lichaam.

Het masseren ontspant en stimuleert de spieren, bevordert de bloedsomloop door de aderen en kalmeert het zenuwstelsel. Verder stimuleert het de lymfestroom en het rekt het bindweefsel van de gewrichten op. De Holistische massage werkt ook in op de chakra's.

Het verlicht op mentaal niveau stress en angst en helpt je bovendien bewuster te maken van je lichaam als geheel.

Er zijn speciale punten in je lichaam waar je emoties en spanningen opslaat. Wij richten ons op die punten met grepen die over het algemeen langzaam, ritmisch en meditatief zijn. Handgrepen gericht op de spieren worden afgewisseld met schuddingen en ontspannende aanraking die met name gericht zijn op de energie. De masseur integreert techniek met intuïtie en werkt afgestemd op de energie van de gemasseerde.

Deze massage begint op de rug en werkt van het hoofd naar de voeten toe. Omdat de massage de zenuwen in de rug bereikt die naar elk deel van het lichaam lopen, voelen de meeste mensen zich na een goede rugmassage diep ontspannen.

Trefwoorden: Holistische Massage

Contact Beauty & Wellness JBO

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van Beauty & Wellness JBO

27-07-2011

Stoelmassage

Stoelmassage is een korte, ontspannende en activerende massage ter preventie van werkstress en RSI.


27-07-2011

Officegym

De oefening wordt 1 tot 2 keer per week uitgevoerd met de werknemers en onder begeleiding van de therapeut kan dit uiteindelijk klachten zoals RSI en stress voorkomen.


27-07-2011

Bindweefselmassage

De technieken hebben een positief effect op een verslapte of slecht doorbloede huid en op cellulitis, striae en littekenweefsel.