Stoelmassage

Door: Beauty & Wellness JBO  27-07-2011
Trefwoorden: Stoelmassage

Stoelmassage is een verkorte, eenvoudige vorm van de traditionele Japanse Shiatsu massage.

Als je bijvoorbeeld last hebt van nek en schouders, wordt tijdens de stoelmassage vooral aandacht besteed aan dit gebied. Verder besteden wij aandacht aan houdingcorrectie en weten we precies de juiste adviezen te geven ter voorkoming van stress en RSI.

Stoelmassage is een korte, ontspannende en activerende massage ter preventie van werkstress en RSI. De massage kan door de kleding heen worden gegeven. Na de behandeling op de massagestoel voelt men zich ontspannen en verfrist, doordat de bloedsomloop wordt gestimuleerd en de aanvoer van voedingsstoffen en zuurstof naar de hersenen toenemen.

De stoelmassage is gebaseerd op traditionele Japanse drukpuntmassage op een massagestoel en wordt gegeven op hoofd, rug, nek, schouders, armen, handen en heupen.

Het resultaat is dat men zich ontspannen en verfrist voelt. Het is een opkikker voor lichaam en geest!

Trefwoorden: Stoelmassage

Contact Beauty & Wellness JBO

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van Beauty & Wellness JBO

27-07-2011

Officegym

De oefening wordt 1 tot 2 keer per week uitgevoerd met de werknemers en onder begeleiding van de therapeut kan dit uiteindelijk klachten zoals RSI en stress voorkomen.


27-07-2011

Holistische Massage

Het masseren ontspant en stimuleert de spieren, bevordert de bloedsomloop door de aderen en kalmeert het zenuwstelsel.


27-07-2011

Bindweefselmassage

De technieken hebben een positief effect op een verslapte of slecht doorbloede huid en op cellulitis, striae en littekenweefsel.