Deco Home Van den Engel

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Voorstraat 58 , 3201 BB Spijkenisse, Zuid-Holland

E-mail

Over Deco Home Van den Engel

Welkom op de website van Deco Home. Wij zijn met ruim 100 speciaalzaken in Nederland en België al jarenlang hét adres voor alles op het gebied van verf, behang, raam- decoratie, gordijnstoffen en tapijt. Bij ons vind je alle productgroepen onder één dak zodat je alles in een keer kunt uitzoeken. Exclusief bij Deco Home is het complete dimago® assortiment van verf, behang, raamdecoratie, gordijnstoffen en tapijt.

Nu verkrijgbaar: de nieuwste behangcollectie dimago® New Naturals. Met bijpassende New Traditionals verf en dimago® stoffen.

Nieuw: dimago® shutters in alle New Traditionals verfkleuren en dimago® New Traditionals stoffen.

Actuele verfkleuren van dimago New Traditionals
Bestel hier gratis de kleurenkaart.

Contour
Deze behangcollectie van dimago® sluit naadloos aan op het matte kleurenpalet van dimago New Traditionals.

Be Square
Nu verkrijgbaar de dimago® behangcollectie Be Square.

Je huis opknappen en het er weer totaal nieuw uit laten zien is leuk! Maar het kiezen van de juiste kleur en/of materialen is best lastig. Bij Deco Home vind je een groot assortiment verf, behang, raamdecoratie, gordijnstoffen en tapijt. Hulp nodig bij het kiezen, vraag dan de Deco Home interieurspecialist gerust om advies. Hulp nodig met het verven, behangen of stofferen? Ook dan kan de Deco Home interieurspecialist je van vakkundig advies voorzien of je helpen bij de uitvoering. Op deze site vind je al heel veel tips die je helpen het klussen te vereenvoudigen. Succes met je klus!

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Deco Home Van den Engel in Voorstraat 58, Spijkenisse Zuid-Holland 3201 BB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Spijkenisse Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Spijkenisse Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Spijkenisse Zuid-Holland, 3201 BB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825208]