Diverse benoemingen bij EDS

Door: Eds International  11-12-2006
Trefwoorden: Personalia

Charlie Feld benoemd tot senior executive vice president Application Services

Capelle a/d IJssel, 8 december 2006 – EDS heeft Ron Rittenmeyer gepromoveerd tot president. Hij blijft daarnaast actief in zijn huidge functie als Chief Operating Officer. Jeff Heller, die sinds zijn terugkomst bij EDS in 2003 president was, is tot vice chairman benoemd.

Rittenmeyer is in zijn nieuwe rol verantwoordelijk voor alle activiteiten van EDS wereldwijd. Voordat hij in 2005 bij EDS kwam, leidde hij als managing director van The Cypress Group, een investeringsmaatschappij met een portfolio van 3,5 miljard dollar. Daarvoor was hij chairman, CEO en president van Safety-Kleen, een industrieel afvalverwerkingsbedrijf met een omzet van 1,5 miljard dollar. Heller begon al in 1968 bij EDS. Hij heeft verschillende senior executive functies vervuld.

“Zowel Ron als Jeff zijn van onschatbare waarde voor EDS”, zegt Mike Jordan, chairman en CEO van EDS. “Ron is de drijvende kracht achter de operationele veranderingen. Dankzij hem hebben we een aanzienlijke efficiencyslag gemaakt. Daarnaast is de 38 jaar EDS-ervaring van Jeff is zeer waardevol bij het positioneren van het bedrijf om ook in de toekomst te blijven groeien. Hij blijft een belangrijke adviseur en partner om klanten aan ons te blijven binden.”

Benoeming Charlie Feld
Daarnaast benoemt EDS Charlie Feld tot Senior Executive Vice President, Application Services, een essentieel bedrijfsonderdeel voor de groeistrategie van EDS. De nieuwe functie van Charlie Feld is onderdeel van het plan van EDS om zijn bedrijfsvoering en systemen te blijven moderniseren. De nieuwe Applications Services organisatie stelt EDS in staat om moderne applicaties efficiënter te bouwen en in te zetten zodat ze toegevoegde waarde voor klanten bieden.

Trefwoorden: Personalia

Contact Eds International

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share