Betonreparatie

Betonreparatie van Klustec Onderhoud

Door: Klustec Onderhoud  09-01-2013
Trefwoorden: Aannemers, Service En Onderhoud, Coating

Klustec Onderhoud doet op vakkundige wijze uw betonrot repareren.

 

Betonrot is helaas niet altijd te voorkomen. Wel is het mogelijk om het goed te repareren. En ook hierbij geldt dat grotere schade en daarmee gepaard gaande hogere kosten te voorkomen zijn door tijdig in te grijpen. Betonrot ontstaat veelal in onderdelen die aan weer en wind worden blootgesteld. Denk hierbij aan balkons, steunbalken en dorpels.


Betonrot kan zeer goed verholpen worden. Hierbij worden eerst de slechte betondelen verwijderd tot op de gezonde wapening. Daarna wordt de wapening behandeld met een speciale primer die verdere roestvorming voorkomt. In bepaalde gevallen zal nieuwe wapening aangebracht worden. De reparatie vindt plaats met vezelgebonden reparatiemiddelen op cementbasis. Is de te behandelen plek groter, dan zal er een hulpbekisting aangebracht worden. De reparatiematerialen die tegenwoordig worden toegepast voldoen aan de laatste milieueisen en beschermen de wapening van binnenuit. Bij balkonvloeren wordt meestal een coatinglaag (diverse kleuren zijn mogelijk) aangebracht om de vloer waterdicht te maken en te houden.

Trefwoorden: Aannemers, Betonherstel, Betonreparatie, Betonrot, Coating, Conservering, Service En Onderhoud

Andere producten en diensten van Klustec Onderhoud

Gevelreiniging van Klustec Onderhoud thumbnail
09-01-2013

Gevelreiniging

Heeft u een vervuilde gevel, Klustec Onderhoud kan hem als nieuw er uit laten zien, reinigen op diverse manieren


Galerij en balkon renovatie van Klustec Onderhoud thumbnail
09-01-2013

Galerij en balkon renovatie

Klustec Onderhoud kan ook uw Balkon of Galerij weer terug brengen in perfecte staat, repareren van scheuren of andere schades,