Glaasje op bel "Mobiel BoB" voor een chauffeur op locatie 0900 - 244 44 44

Glaasje op bel "Mobiel BoB" voor een chauffeur op locatie 0900 - 244 44 44 van Mobiel Bob

Door: Mobiel Bob  13-07-2008
Trefwoorden: Service, Team, Feestje

Wat is een Mobiel Bob?

Een Mobiel Bob is een bewust onbeschonken en zeer ervaren chauffeur welke na een telefoontje onmiddellijk naar je toe, komt om je met je eigen wagen thuis te brengen. Indien je eigen chauffeur te veel gedronken heeft.
Waarom een Mobiel Bob?

Waarom een Mobiel BoB?

Om U en Uw wagen veilig thuis te brengen als U wat gedronken heeft. Dan hoeft U de volgende dag U wagen niet meer op te halen. Bovendien is een Mobiel Bob Goedkoper dan een Taxi met 2 chauffeurs
Wat mag U van een Mobiel Bob verwachten?

Wie is BoB?
Bob is degene die niet drinkt, zodat-ie de rest veilig met de auto thuis kan brengen. Na een avondje stappen met vrienden bijvoorbeeld. Of na het vieren van een overwinning in de kantine. Of na een gezellig feestje natuurlijk.

Wat mag U van een Mobiel Bob verwachten?

Bij een bestelling van een Mobiel Bob mag U verwachten dat er binnen afzienbare tijd een representatieve, zeer ervaren chauffeur Naar U toe komt.zijn scooter opvoud in de luchtdichte tas en deze in Uw kofferbak plaatst. U het tarief laat pinnen en vertrekt naar de bestemming.
Aan welke voorwaarden moet U voldoen?

Wat zijn de kosten?

Binnen Spijkenisse is Mobiel BoB € 17,50

Mobiel Bob hanteert een uur tarief van € 35,- per uur incl. BTWWachtgeld doen we niet € 0,-
Kilometergeld doen we niet € 0,-

30 minuten werk is € 17,50

Hoe verloopt dan de procedure?

U belt Mobiel Bob en U hoor hoe laat we bij U zijn, hoe laat U op Uw bestemming bent en wat het gaat kosten. Ongeveer 10 minuten voor aankomst op de pick-up plaats bellen wij U op Uw Mobiel zodat U zich stand-by kunt opstellen. Bij aankomst bij het voertuig wordt het voertuig gecontroleerd en het tarief gepint. Mobiel Bob laat U en Uw passagiers instappen en plaats zijn tas in de koffer bak. Mobiel bob rijdt U en Uw passagiers vlot naar de opgegeven bestemming. Op de bestemming neemt Mobiel Bob zijn scooter uit de kofferbak, geeft U de sleutels van Uw voertuig terug en vertrekt naar de volgende klant.

Trefwoorden: 2e Chauffeur, Chauffeur, Feestje, Indrinken, Kantine, Mobiel Bob Rijdt, Overwinning, Pinnen, Service, Stappen, Team, Teveel Gedronken, Tweede, Volgende Klant,