Molendijk Bestratingen Regio Rotterdam eo

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Stevinweg 17 19 , 3208 KM Spijkenisse, Zuid-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Molendijk Bestratingen Regio Rotterdam eo

D.C.Molendijk bestrating is een aannemersbedrijf gespecialiseerd in straatwerken, grondwerken en rioleringswerken dat zich in de loop der jaren heeft ontwikkeld tot een gerespecteerde vernieuwende en vakkundige onderneming.

Wij zijn werkzaam voor gemeente en bedrijven van klein tot groot. In de omgeving van Spijkenisse, Dordrecht, Ridderkerk, Barendrecht, Zwijndrecht, Rotterdam en omstreken wij realiseren bestratingswerk voor uiteenlopende projecten. De stratenmaker die bij ons in diens is,zijn gecertificeerd en heeft genoeg ervaring in huis voor elke klus.

Wij onderscheiden ons door een zeer directe no nonsens aanpak,snelheid van werken, deskundige en kostenbesparende inbreng in de ontwerp/calculatie kwaliteit en zeker niet onbelangrijk:een prettige sfeer/omgang gedurende het gehele traject.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

25-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Concreting, Cementing & Paving

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Spijkenisse Zuid-Holland

Is Molendijk Bestratingen Regio Rotterdam eo in Stevinweg 17 19, Spijkenisse Zuid-Holland 3208 KM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Spijkenisse Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Spijkenisse Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Spijkenisse Zuid-Holland, 3208 KM, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825477]