Partyband Masoesa te boeken in Duo ,Trio

Partyband  Masoesa te boeken in  Duo ,Trio van Muziek & Acts  Masoesa Exotic Music

Door: Muziek & Acts Masoesa Exotic Music  07-09-2011
Trefwoorden: Allround Dance Event

ns repertoire behelst uiteraard de Nederlandstalige, maar ook Engelstalig en Spaanstalige muziekhits. Met aandacht voor Zuid-Amerikaanse (Latin) en Caribische muziek. Uiteraard ontbreken de toppers van nu ook niet in ons programma. Met top 100 en Goud van Oud proberen wij de juiste keuze te maken voor een geslaagde feestavond. Een toevoeging als extra show blok van een Limbo, Samba-dance , Zumba , Salsa of Merenque Workshop of Oriëntaalse (met Buikdans en Slangenbezwering) in combinatie met Fakir act is ook mogelijk. U kunt Partyband Masoesa Exotica boeken als Duo : Glenn Echteld op keyboard, Synthi en Zang samen met Zangeres Janine Echteld, maar ook in een uitgebreide bezetting, met de Gitarist/Zanger Victor Enes,John OBriën / Steeldrums en op Conga's Dennis Safo Stone Prijzen: Combo Masoesa 5 pers. € 1.095.- Kwartet € 895.- Trio Masoesa € 650.- Prijs duo - € 450.- U kunt Masoesa Exotica ook boeken als DUO (Zangeres en Zanger/toetsenman) Prijzen voor extra acts op aanvraag -informatie en overleg zijn geheel vrijblijvend * De genoemde prijzen zij all-in , voor onze optredens gebruiken wij een A-set, licht en geluid berekend op maximaal 500 pers. De overtocht en overnachting voor De waddeneilanden zijn niet inbegrepen. Alle genoemde prijzen zijn excl. btw.

Trefwoorden: Allround Dance Event

Contact Muziek & Acts Masoesa Exotic Music

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van Muziek & Acts Masoesa Exotic Music

Allround Party & Showband Masoesa Exotica van Muziek & Acts  Masoesa Exotic Music thumbnail
06-07-2011

Allround Party & Showband Masoesa Exotica

Ons repertoire behelst uiteraard de Nederlandstalige, maar ook Engelstalig en Spaanstalige muziekhits. Met aandacht voor Zuid-Amerikaanse (Latin) en Caribische muziek.


Limbo dance with Fire Show . van Muziek & Acts  Masoesa Exotic Music thumbnail
06-07-2011

Limbo dance with Fire Show .

Entertainment van Masoesa Exotic Music. Wij bieden Oriëntaals entertainment, met o.a. fakir-shows, slangenbezwering, en Zuid-Amerikaanse programma's met veel dans en