WANTED

Afdrukken

Is WANTED incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Bohrweg 2 , 3208 KR Spijkenisse, Zuid-Holland

E-mail

Over WANTED

THE BEST THING WE BUILD IS CERTAINTY

Ooit als familiebedrijf begonnen. Inmiddels vormen we een grote groep van specialistische bureaus. Maar ons streven naar continue verbetering is onveranderd. Niet alleen roepen, maar ook vooral doen, is hoe het zich uit in al onze projecten die wij keer op keer met onze mensen realiseren.

Door onze toewijding aan onze dienstverlening is het bedrijf uitgegroeid tot een internationaal opererende onderneming. De doorlopende scholing van ons personeel op het gebied van veiligheid, dienstverlening en techniek dragen bij aan de kwaliteit naar onze werknemers en onze klanten.

Het is met trots dat WANTED zich iedere dag in mag zetten voor de meest vooraanstaande ondernemingen in de Olie en Gas, Scheepsbouw, Constructie, Bouw en Industrie. Het succesvol volbrengen van de vaak veeleisende projecten is wat onze ruim 700 vakmensen voortdurend drijft.

Kaart

Andere diensten in de buurt van Spijkenisse Zuid-Holland

Is WANTED in Bohrweg 2, Spijkenisse Zuid-Holland 3208 KR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Personeel diensten in Spijkenisse Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Spijkenisse Personeel per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Spijkenisse Zuid-Holland, 3208 KR, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5226971]