Wittepoel

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Winston Churchilllaan 195 , 3202 GN Spijkenisse, Zuid-Holland

E-mail

Over Wittepoel

Wittepoel biedt al meer dan 55 jaar kwaliteit, service en ervaring op het gebied van comfortabel lopen en voetverzorging in de regio Rijnmond. Met zes schoenspeciaalzaken en diverse aanmeetlocaties in ziekenhuizen en zorginstellingen is Wittepoel de pasvormspecialist. Elk seizoen selecteren wij een groot assortiment comfortabele pasvormschoenen voor dames, heren en kinderen in diverse lengte- en wijdtematen. Ook zijn wij de specialist in Orthopedische schoenen en steunzolen. Onze ervaren verkopers, pedicures, podologen en orthopedische schoentechnici staan voor u klaar. Gezonde voeten gezond houden, voetproblemen beperken, verhelpen of liever nog voorkomen is onze passie. Dit alles onder het motto Wat Voeten Willen.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

12-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Wittepoel

Categorieën: Specialist Medical Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Wittepoel in Winston Churchilllaan 195, Spijkenisse Zuid-Holland 3202 GN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Reparatie diensten in Spijkenisse Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Spijkenisse Reparatie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Spijkenisse Zuid-Holland, 3202 GN, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826521]