Cardprintershop.nl is exclusief partner HiTi Cardprinters

Cardprintershop.nl is exclusief partner HiTi Cardprinters van Cardprintershop.nl

Door: Cardprintershop.nl  18-06-2009
Trefwoorden: Evolis, Card Printer, Cardprinters

HiTi is een nieuwe producent van cardprinters. Dergelijke printers worden binnen bedrijven en overheid gebruikt voor het personaliseren van een breed scala aan kaarten op credit card formaat.  Als nieuwkomer heeft HiTi er voor gekomen haar printers te voorzien van eigenschappen die deze printers ten opzichte van de concurrentie op een voorsprong plaatsen in combinatie met een zeer scherpe prijsstelling.

HiTi heeft een jarenlange ervaring in de productie van fotoprinters en in hun nieuwe cardprinters zit veel techniek verwerkt vanuit de fotoprinters. De afdrukkwaliteit is dan ook duidelijk verschillend ten opzichte van de andere producenten.

"Met het toevoegen van de HiTi cardprinters aan ons leveringsprogramma bieden wij onze relaties een geheel nieuwe standaard op het gebied van cardprinters. Als nieuwkomer heeft HiTi goed geluisterd naar de wensen van gebruikers van cardprinters en een zeer concurrend product geintroduceerd waar ik nog veel van verwacht." Aldus Roel Mostert, algemeen directeur van Cardprintershop.nl en ID Systemen Nederland.

De nieuwe HiTi CS 310 en CS 320 zijn onmiddellijk leverbaar en meer informatie over deze printer kan u vinden op www.cardprintershop.nl

Trefwoorden: Card Printer, Cardprinter, Cardprinters, Datacard, Evolis, Fargo, Hiti, Kaartprinter, Kaartprinters, Magiccard, Pasprinters,