Cardprintershop.nl start levering voorbedrukte kaarten

Cardprintershop.nl start levering voorbedrukte kaarten van Cardprintershop.nl

Door: Cardprintershop.nl  18-06-2009
Trefwoorden: Plastic Cards, Full Color Kaarten, Voorbedrukte Kaarten,

De introductie van www.cardprintershop.nl is zeker niet onopgemerkt gebleven. Sinds de start van deze website worden dagelijks een groot aantal bezoekers verwelkomt op de site die besluiten hun cardprinter via deze website te bestellen.

Als uitbreiding op haar leveringspakket is www.cardprintershop.nl nu ook gestart met de levering van voorbedrukte plastic cards. Zoals gebruikelijk weer tegen een concurrende prijs waarbij echter op kwaliteit niet wordt ingeleverd.

Zoals gebruikelijk is www.cardprintershop.nl weer helder in haar informatie. Op de website kan een bezoeker in één oog opslag zien wat het de kosten zijn van de gewenste hoeveelheid kaarten die hij nodig heeft. Deze prijs informatie is helder en duidelijk zonder verborgen regeltjes of andere onaangename verrassingen.

Cardprintershop.nl is gespecialiseerd in een snelle en betrouwbare levering en levert de bestelde kaarten doorgaans binnen 4 weken.

"Met het toevoegen van een leveringsprogramma voorbedrukte kaarten hebben wij opnieuw onze dienstverlening naar onze relaties uitgebreid. Kwaliteit en dienstverlening blijven onze speerpunten. De gelverde kwaliteit is hoogwaardig, wij doen geen consessies aan kwaliteit in ruil voor een lage prijs!" aldus R. J. Mostert, algemeen directeur van Cardprintershop.nl.

Voor meer informatie nodigen wij u uit voor een bezoek aan www.cardprintershop.nl

Trefwoorden: Full Color Kaarten, Plastic Cards, Voorbedrukte Kaarten,