Henk Netten Oud IJzer en Metaalhandel

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Parkhaven 6 , 3251 BK Stellendam, Zuid-Holland

E-mail

Over Henk Netten Oud IJzer en Metaalhandel

Henk Netten oud ijzer en metaalhandel B.V. is een bedrijf dat zich sinds twee generaties bezighoudt met het inzamelen, verwerken en recyclen van oud ijzer en metaalafval. Al onze werkzaamheden worden volgens de gevraagde milieueisen en normeringen uitgevoerd.

Henk Netten oud ijzer en metaalhandel B.V. is gespecialiseerd in:

Inzamelen en afvoeren van oud ijzer en metalen
Het slopen en demonteren van industriële machines
Leveren van containers
Geijkte wegingen door groot volume weegschalen

Voor particulieren hebben wij een gratis ophaaldienst, waarbij wij voor kleine partijtjes direct contant met u afrekenen. Voor bedrijven voldoen wij de factuur elke vrijdag.

Henk Netten is een familiebedrijf dat al 2 generaties lang in de metaal recycling branche mee loopt. Dit maakt ons tot een serieuze partij en de handel zit in ons bloed. Vader en zoon werken nauw samen in het bedrijf en dit wereldje kent dan ook voor hen geen geheimen. Ook voor bruikbare machines, zoals heftrucks, kranen, vrachtwagens, tractoren enz. draaien wij onze hand niet om.

Wij zijn vooral actief in de regio Rotterdam Botlek, Maasvlakte 1 en Maasvlakte 2 en de Zuid-Hollandse eilanden, maar ook tot ver daar buiten.

De laatste jaren zijn wij ons ook bezig gaan houden met slooppartijen en demontage. Heeft u een slooppartij of demontagewerk, ook daar kunnen wij u professioneel in begeleiden. Van klein tot groot zorgen wij ervoor dat alles in goede banen loopt.

Industriële sloopwerken
Desgewenst kunnen wij sloopwerkzaamheden uitvoeren. Wij slopen constructies en machines zowel op ons terrein als op locatie. Dit doen wij met professioneel gereedschap en materialen en werktuigen. Wij zorgen voor een goede planning en vakkundig inzicht.Indien u sloop- en/of demontagewerkzaamheden heeft, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij kijken samen met u of het op een verantwoorde wijze gesloopt en afgevoerd kan worden.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

24-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Scrap Metal Recycling

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Henk Netten Oud IJzer en Metaalhandel in Parkhaven 6, Stellendam Zuid-Holland 3251 BK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Computers diensten in Stellendam Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Stellendam Computers per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Stellendam Zuid-Holland, 3251 BK, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826223]