De sommelier bent u zelf!

Door: Wineworks  09-12-2008

De sommelier bent u zelf!

De kerstdagen staan voor de deur. Veel mensen zullen juist dit jaar het kerstdiner thuis doorbrengen met vrienden en familie. Lekker eten, lekker drinken. Maar welke wijn kiest u bij welk gerecht? De webwinkels WINE45.nl en buywine.nl (wijn onder €10) hebben een makkelijke oplossing. Zo kunt u uw kerstmenu doorgeven op de sites van WINE45.nl of buywine.nl. U ontvangt dan een lijst met wijnen die passen bij iedere gang, inclusief uitgebreide beschrijving van de wijnen. Op welke temperatuur u de wijn moet schenken en welk glaswerk het meest geschikt is. Zo speelt u met verve de rol van sommelier tijdens uw kerstdiner.


Op www.wine45.nl en op www.buywine.nl kunt u gratis uw kerstdiner doorgeven. Op basis van de gangen die u doorgeeft ontvangt u dan een lijst met wijnen die goed combineren met elke gang van uw kerstdiner. Daarnaast ontvangt u tips over het serveren van wijn op de juiste temperatuur en welk glaswerk u het best kunt gebruiken. Bovendien ontvangt u een kortingscode waarmee u de geselecteerde wijnen met korting kunt bestellen. Meer informatie staat op www.wine45.nl en www.buywine.nl.

WINE45 is een webwinkel gespecialiseerd in exclusieve wijnen en champagnes. Buywine is een budgetsite met wijnen onder €10. Beide sites zijn onderdeel van Wineworks.


Voor vragen kunt u contact opnemen met:

Remko Schepel
0182-343850
[email protected]