Autobedrijf P De Jong

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Randweg 3 , 2959 CN Streefkerk, Zuid-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Autobedrijf P De Jong

Autobedrijf P. de Jong is een modern BOVAG autobedijf voor het gehele onderhoud van uw auto. Voor elk merk, type en leeftijd hebben wij de expertise in huis:

Als het gaat om een onderhoudsbeurt, APK, storingen in elektronica of airco, carkit's, navigatie, alarmsystemen, radio's, trekhaken, schade's, banden, of andere reparaties aan uw auto. U kunt er van ons op aan dat wij met goed opgeleid personeel en de juiste middelen uw wensen voor uw auto realiseren.
Service staat bij ons hoog in het vaandel. Het ophalen en terugbrengen van uw auto is een kleine moeite die we graag als service aanbieden. Daarnaast hebben we ook een leenauto ter beschikking zodat uw fiets in de schuur kan blijven staan.

Wij doen ook verkoop van nieuwe en gebruikte auto's. Elk merk en type. Wanneer u een model op het oog hebt kunnen wij deze voor uw opzoeken en naar onze garage halen. Zodat u zeker weet dat de beste service geboden wordt. Daarnaast hebben we ook altijd occasions op voorraad.

Doordat wij aangesloten zijn bij de ABA organisatie (lid van de BOVAG) krijgt u een stuk extra
zekerheid wanneer het gaat om reparaties of aankopen. Hierop gelden dan de BOVAG
garantievoorwaarden.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Mastercard, Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

17-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Autobedrijf-P-de-jong-617725588255410/

Categorieën: Car Dealers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Autobedrijf P De Jong in Randweg 3, Streefkerk Zuid-Holland 2959 CN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Streefkerk Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Streefkerk Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Streefkerk Zuid-Holland, 2959 CN, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3737576]