Metalock Portable Machines BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Christiaan Huygensstraat 36 D , 3291 CN Strijen, Zuid-Holland

E-mail

Over Metalock Portable Machines BV

Metalock portable machines B.V.

METALOCK REPAIRS
Toepassing van de wereldwijd bekende methode voor koud reparatie van gietstukken in ijzer, staal en aluminimum. Snelle reparatie, zonder hittespanning, op locatie, effectief in noodsituaties, met een korte uitvaltijd en verlaging van kosten.

REFRACTORY REPAIRS ONLINE
Een unieke methode voor infrarood diagnose en reparatie van hoogoven leidingen en andere vuurvaste systemen. Wat voorheen niet te repareren leek kan nu wel worden aangepakt en dat terwijl het systeem volledig in werking blijft.

PORTABLE MACHINES
Verkoop, verhuur en service van het complete Wachs Portable Machines programma. Efficiënt gereedschap van hoge kwaliteit en lange levensduur voor alle soorten pijplijnbewerkingen. Voorzien van perfecte service en indien nodig mankracht.

Openingstijden

Ma - Zo
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/metalockportablemachines

Categorieën: Construction Manager

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Metalock Portable Machines BV in Christiaan Huygensstraat 36 D, Strijen Zuid-Holland 3291 CN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Strijen Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Strijen Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Strijen Zuid-Holland, 3291 CN, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816158]