Directeur reisorganisatie Eliza was here: ‘Stevige plus in boekingen ondanks recessie’

Directeur reisorganisatie Eliza was here: ‘Stevige plus in boekingen ondanks recessie’ van Baltus Communications

Door: Baltus Communications  19-06-2009
Trefwoorden: Ondernemer, Ernst&young, Internetreisorganisatie,

De online reisorganisatie specialiseert zich onder het motto ‘Waar iedereen rechts afslaat, gaat Eliza linksaf’ in het aanbieden van een onderscheidend vakantieproduct: betaalbare vakanties naar authentieke landhuizen, boerderijen en andere bijzondere accommodaties waarbij rust en kleinschaligheid centraal staan. Alle accommodaties en belevenissen worden beschreven door de fictieve vakantiegangster Eliza. Op 8 september maakt de jury bekend wie van de genomineerden doorgaan naar de finaleronde. De uiteindelijke winnaars worden bekendgemaakt tijdens de gala finaleavond op 10 oktober. Nadere informatie over de verkiezing vindt men op www.ey.nl en over Eliza was here op www.elizawashere.nl.

Jammeren slechtste raadgever

‘Ik zie deze nominatie als een pluim op de inzet, passie, werklust en gedrevenheid van alle Eliza was here collega’s. Het is ontegenzeggelijk een hard gevecht en in zekere zin een prestatie om in deze tijd van economische neergang - die ook de reissector getroffen heeft - toch nog een stevige plus in de boekingen te realiseren. Het bedrijfsleven lijkt vaak beter in elkaar de recessie aan te praten dan proactief te reageren. Jammeren blijft de slechtste raadgever,’ stelt Everink.

De jury ontving voor de verschillende categorieën in totaal meer dan 100 inzendingen. Deelnemende bedrijven dienden gedetailleerde informatie over hun organisatie in te zenden. Daarna zijn alle bedrijven persoonlijk bezocht en financieel doorgelicht. De inzendingen worden beoordeeld op verschillende criteria, waaronder passie & overtuiging, visie, financiële prestaties, innovatie en persoonlijke integriteit. De verkiezing in Nederland wordt dit jaar voor de 14e keer door Ernst & Young georganiseerd.

Jury

De jury staat onder leiding van Jacques Schraven, Oud-Voorzitter van VNO-NCW. Onder de juryleden bevinden onder meer voormalige winnaars en vertegenwoordigers van het ministerie van Economische Zaken en VNO-NCW. De winnaars in de categorie ‘Emerging’ en ‘Accelerating’ Entrepreneur of the Year 2008 ontvingen de prijs uit handen van premier Jan-Peter Balkende.

NOOT VOOR DE REDACTIE

Dit persbericht vindt u ook op www.baltuscom.nl onder de button Persberichten. Een foto van directeur Koen Everink vindt u bijgesloten. Een hoge res foto is beschikbaar. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met:

Eliza was here: directeur Koen Everink, tel: 030 – 789 01 76

Baltus Communications: Marcel Baltus, tel: 070 - 365 21 23, 06 - 28 63 94 10 of Agnes van Duffelen, tel: 070 - 360 66 56, 06 - 2486 67 64, e-mail: [email protected]

Trefwoorden: Ernst&young, Internetreisorganisatie, Internettouroperator, Ondernemer, Vakantieboekingen,