Voorjaarstrend in sieraden: Wit als basis en nog steeds: glanzende materialen

Voorjaarstrend in sieraden: Wit als basis en nog steeds: glanzende materialen van Aparte Sieraden

Door: Aparte Sieraden  20-01-2008
Trefwoorden: Sieraden, Kettingen, Juwelier

Wit, pastel en andere lichte kleuren

Speelse parels
Wie denkt aan 'sieraden' in combinatie met 'wit', komt al snel uit bij parels. Helaas hebben parelsieraden nog steeds vaak een wat tuttig imago. Dat dat geheel onterecht is, bewijst www.apartesieraden.nl met een hele reeks moderne, opvallende parelsieraden, zoals de afgebeelde colliers. Het betere haakwerk, dat in drie maten te koop is, kost slechts € 110,-. Echt heel opvallend is Gouden gekheid op een stokje (ook heel mooi bij een bruidsjurk!), ook in drie maten te koop, voor € 375,-. Er zijn bijpassende oorsieraden beschikbaar.

Zilverwit
Hoewel wit heel mooi te combineren is met gouden en goudkleurige sieraden, doet ook een zilveren accent het prachtig bij witte kleding. Deze oorsieraden worden, zoals alle sieraden op www.apartesieraden.nl, met de hand gemaakt. Ze zijn er trouwens ook verguld. Je kunt er gestileerde zeepaardjes in zien voor een extra zomerse noot! Ze kosten € 118.

Maansteen
Voor liefhebbers van modern goud met een bijzondere uitstraling is deze ring een buitenkans. Hij is gemaakt van massief goud, waarop een vierkant bovenstuk is bevestigd, eveneens van goud. Dit bovenstuk is echter eerst ‘geslagen’ (met een goudsmidshamertje bewerkt). Het resultaat: een ‘maanlandschap’ van goud, waarin de ovale maansteen perfect op z’n plaats is! Deze maansteen is doorschijnend lichtblauw en geeft de ring een beetje mystieke uitstraling. Prijs: € 225.

Lichtgrijs of pastelroze
Roosje m'n roosje heet deze hanger, die verkrijgbaar is in twee uitvoeringen: zilver met een lichtgrijze parel en verguld zilver met een zachtroze parel. Beiden kunnen worden gecombineerd met een collier van zilver, respectievelijk goud/verguld zilver, dan wel met een mooi parelcollier. Allebei zijn deze hangers prachtig en heel goed te combineren met de zomermode! De zilveren variant kost € 72,-; de vergulde € 85.

Glanzende materialen

Schilderspalet
Alsof er een veegje zilverwerf en een klein kloddertje goudverf op een rond paletje zijn gedaan: zo ziet deze ring eruit. Dat geeft dus twee glanzende accenten, op een speelse manier. Het 'schilderspalet' zelf is van gezwart zilver, dat veel doffer is, zodat de glans extra mooi tot z'n recht komt. Deze ring kost € 179,-.

Schitterende edelstenen
Deze bijzondere armband is één van de pronkstukken op www.apartesieraden.nl. Niet alleen het zilver glanst je tegemoet, ook de edelstenen en het subtiele kristallen staafje bovenop. Er zitten in dit juweel 2 amethisten (roze) en 4 labradorieten (met blauwzweem). De armband kost € 225,-.

www.apartesieraden.nl
Apartesieraden.nl is Nederlands eerste en enige internetgalerie in bijzondere sieraden. Deze worden stuk voor stuk met de hand gemaakt door internationale goud- en zilversmeden. Per sieraad worden maximaal 10 exemplaren verkocht in Nederland. Er is geen fysiek verkooppunt.
Uitbater van de website is Paparelle B.V. uit Den Haag.

Voor meer informatie: www.apartesieraden.nl

**********************************************************************************************************************************************************************

Noot voor de redactie:
De tekst van bovenstaand persbericht mag, net als de bijgevoegde beelden, uitsluitend worden gebruikt met vermelding van 'www.apartesieraden.nl' erin of direct eronder. Voor meer informatie en/of ander beeldmateriaal (alle foto's van de website zijn in hoge resolutie leverbaar!): [email protected], telefoonnummer (070) 322 55 95.
Wij verzoeken u vriendelijk bij publicatie van bovenstaand bericht een exemplaar van uw uitgave te sturen naar Paparelle BV, Postbus 30, 2501 CA Den Haag.

Trefwoorden: Armbanden, Broches, Colliers, Design Sieraden, Edelsmeden, Edelsmid, Edelsmit, Exclusieve Sieraden, Fantasiejuwelen, Fossiel, Goud- En Zilversmeden, Goudsmeden, Halsketting, Halssnoer, Hanger, Hangers, Hangertje, Hangertjes, Juwelen, Juwelen Sieraden, Juwelier, Juweliers, Juwelierszaken, Ketting, Kettingen, Kettinkje, Kettinkjes, Mannen Sieraden, Moderne Sieraden, Online Sieraden, Oorbellen, Oorringen, Oorsieraden, Parel, Parel Sieraden, Parels, Parels Sieraden, Ringen, Sieraad, Sieraden, Sieraden Bestellen, Sieraden Kopen, Sieraden Online, Sieraden Online Bestellen, Sieraden Online Kopen, Sieraden Sites, Sieraden Van Zilver, Sieraden Voor Mannen, Sieraden Zilver, Sieradentrend, Sieradentrends, Sierraad, Sierraden, Siraden, Trends, Voorjaarstrend, Voorjaarstrends, Zilveren, Zilveren Sieraden, Zilversmeden, Zilversmid,