Begrafenisverzorging Den Hollander

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Mozartlaan 13 , 3131 ES Vlaardingen, Zuid-Holland

E-mail

Over Begrafenisverzorging Den Hollander

Begrafenisverzorging Den Hollander is al jaar en dag een begrip in Vlaardingen, Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Gouda en in de ruime omgeving.
Het was in begin jaren ‘60 dat de heer P. den Hollander begrafenissen is gaan verzorgen. In 1984 heeft zijn oudste zoon Theo den Hollander de onderneming voortgezet. Sinds januari 2009 is ook kleinzoon Patrick den Hollander werkzaam voor de onderneming.

Velen hebben hun vertrouwen aan Begrafenisverzorging Den Hollander willen geven. In de bezoeken aan de familie voor het regelen en uitvoeren van de begrafenis en het verrichten van de nodige formaliteiten doen wij er alles aan om dit vertrouwen waar te blijven maken.
Juist in die droevige omstandigheden, waarin een familie zich bevindt, is het van groot belang dat de begrafenis zo wordt geregeld, dat deze geheel aansluit bij de opvattingen en wensen van de familie.

Financiële zaken

Een begrafenis kost geld en afhankelijk van uw wensen soms veel geld. Oude polissen, nog in het ouderlijk huis afgesloten, zijn niet toereikend om de kosten te dekken.

Om te voorkomen dat nabestaanden worden geconfronteerd met deze kosten kunt u voor de begrafenis een aparte rekening bij de bank openen, die uitsluitend gebruikt mag worden voor de kosten van de begrafenis. Als tweede mogelijkheid geven wij u aan om een geldbedrag in deposito te storten bij Begrafenisverzorging Den Hollander.
In het persoonlijk gesprek komen deze zaken aan de orde.

De afwikkeling met de uitbetalende verzekeringsmaatschappijen kunt u door ons laten geschieden, waarna het polisbedrag rechtstreeks op uw rekening wordt gestort.

Dragers

In het piëteitsvolle en correcte uitvoeren van de begrafenis wordt Begrafenisverzorging Den Hollander gesteund door keurig verzorgde dragers. Het is juist deze bijzondere aandacht, die de betreffende families en ook de belangstellenden weten te waarderen.

Vervoer

Aan de rouw- en volgwagens wordt veel zorg en aandacht besteed. Ook een rouwkoets behoort tot de mogelijkheden.

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

25-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Funeral Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Vlaardingen Zuid-Holland

Is Begrafenisverzorging Den Hollander in Mozartlaan 13, Vlaardingen Zuid-Holland 3131 ES uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Vlaardingen Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Vlaardingen Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Vlaardingen Zuid-Holland, 3131 ES, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3735910]