De juiste hypotheek vinden is een hele puzzel. Vind de oplossing bij Fundament in Vlaardingen!

Door: Fundament Financiële Dienstverleners  16-08-2006

Eindelijk staat uw droomhuis te koop. Of krijgt u de kans om uw droomhuis zelf te (ver)bouwen. Wat u ook van plan bent, bij kopen of verbouwen van een huis komt nogal wat kijken. Fundament staat u met raad en daad bij– voor uw financiering én meer. Fundament berekent uw maximale hypotheek voor bestaande -en nieuwbouw.

Een huis kopen is een grote beslissing. Er zijn veel zaken waarmee u rekening moet houden, zoals uw maandlasten en de mogelijkheid om uw hypotheek in de toekomst aan uw situatie te kunnen aanpassen. Bij ons bent u verzekerd van deskundige adviseurs, hypotheekadvies op maat, een scherpe aanbieding, een breed aanbod van financiële producten en een zorgeloze afwikkeling van het hypotheekproces.

Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste en de goedkoopste hypotheek. Tijdens deze zoektocht staan uiteraard uw persoonlijke situatie en wensen centraal. Wij gaan op zoek naar het laagste en beste rente tarief en uiteraard is het advies geheel vrijblijvend! Fundament is onafhankelijk en doet nagenoeg zaken met alle banken en verzekeraars.

Geen opwindende bezigheid, nadenken over je pensioen. Maar nog vervelender is het als blijkt dat je wel tijd maar geen geld hebt om de dingen te doen die je wilt.

Voor de één liever vandaag dan morgen, voor de ander liever helemaal niet. Eén zekerheid heeft u: tijd. Maar om die tijd leuk te besteden heeft u in ieder geval één ding nodig: geld. En hoe eerder u begint daarvoor te zorgen hoe voordeliger het wordt. Wij verzekeren u van een scherpe offerte met de laagste maandlasten, zodat u toch een mooi appeltje voor de dorst heeft.

Overigens adviseren wij niet alleen in hypotheken en pensioenen, maar kunt u bij ons ook terecht voor alle verzekeringen en spaarvormen. Wij opereren niet alleen in Vlaardingen, maar we zijn ook goed bekend in Schiedam en Maassluis.

Bron: Qlik.nl: http://www.qlik.nl/info/fundament-vlaardingen-news/de-juiste-hypotheek-vinden-is-hele-puzzel-vind-oplossing-bij-fundament-vlaardingen.html


Contact Fundament Financiële Dienstverleners

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share