Fysiotherapie Holystaete

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Churchillsingel 400 , 3137 XB Vlaardingen, Zuid-Holland

E-mail

Over Fysiotherapie Holystaete

Welkom bij praktijk Holystaete, fysiotherapie en manuele therapie

In de praktijk wordt er naar gestreefd verantwoorde en doelgerichte hulp aan de clienten aan te bieden. De zorg dient “doelmatig, doeltreffend en patientgericht” te zijn. Dit houdt in dat de behandeling zo goed mogelijk aansluit bij de client opdat een zo optimaal mogelijk behandelresultaat verwacht wordt en de client tevreden is.

Naast het professioneel bieden van hulp wordt er gewerkt volgens de theorie van de EVIDENCE BASED PRACTICE. Er is in het handelen een continue afweging tussen EXTERNE EVIDENTIE (het best beschikbare bewijs), de KLINISCHE EXPERTISE (spreekkamerwerkelijkheid) en de PATIENT VALUES (normen, waarden, meningen en gedachten van de cliënt).

Deze manier van werken heeft ertoe bijgedragen dat de kwaliteit van hulp hoog is, zowel op curatief als op preventief niveau. Het uiteindelijke resultaat is een moderne en goed functionerende praktijk waar continu gewerkt wordt aan kwaliteitsverbetering. Om dit proces van kwaliteitsbewaking te borgen is er continu na- en bijscholing. De werkzame therapeut staat ingeschreven in verschillende registers zoals de BIG, KNGF, NVMT, CKR en KvK.

Samengevat kan er dus gezegd worden dat wordt gehandeld naar de modernste opvattingen over gezondheid en ziekte en de rol van hulpverlening.

Openingstijden

Ma, Wo - Vr
-
Di
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

06-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Fysiotherapie Holystaete in Churchillsingel 400, Vlaardingen Zuid-Holland 3137 XB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in Vlaardingen Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Vlaardingen Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Vlaardingen Zuid-Holland, 3137 XB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826907]