Lipschart Huisartsenpraktijk S S

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kopenhagenlaan 9 , 3137 NP Vlaardingen, Zuid-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Lipschart Huisartsenpraktijk S S

Huisartsenpraktijk “Copenhaege” is een zogenaamde HOED - constructie (Huisartsen
onder een dak). Er zijn vijf praktijken gevestigd die zelfstandig functioneren, doch wel met een hoge mate van samenwerking.
In Copenhaege zijn naast huisartsen ook doktersassistentes, praktijkverpleegkundigen en een sociaal psychiatrisch verpleegkundige werkzaam.

Het streven is om een zo goed mogelijke continuïteit van zorg te bieden aan onze patiënten. Zo kunnen de patiënten, tijdens afwezigheid van hun eigen huisarts, (bijvoorbeeld door vakantie, nascholing of
ziekte), indien nodig terecht bij een van de andere huisartsen in Copenhaege. Alle medische gegevens staan in een centrale computer en zijn voor de waarnemend arts beschikbaar. Er wordt zoveel mogelijk naar gestreefd om in de waarneming steeds bij dezelfde arts te komen.
Meer informatie kunt u vinden op onze website www.copenhaege.nl.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

26-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Doctors

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Vlaardingen Zuid-Holland

Is Lipschart Huisartsenpraktijk S S in Kopenhagenlaan 9, Vlaardingen Zuid-Holland 3137 NP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Apotheek diensten in Vlaardingen Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Vlaardingen Apotheek per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Vlaardingen Zuid-Holland, 3137 NP, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3815235]