Mondt Adviesgroep BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kon Wilhelminahaven NZ 1 , 3134 KE Vlaardingen, Zuid-Holland

E-mail

Over Mondt Adviesgroep BV

Financiële administratie en fiscale zaken zijn voor de meeste mensen geen dagelijkse bezigheid. Het is vaak lastig en ingewikkeld.
Mondt Adviesgroep is een administratie- en belastingadvieskantoor waar u dit soort zaken kunt laten verzorgen. Zowel bij ons op kantoor als bij u thuis of op uw kantoor verzorgen wij een deel of de complete administratie.
Van het invoeren van bonnen en facturen tot het doen van de belastingaangifte en het samen stellen en bespreken van uw jaarverslag.

De regelgeving die de overheid ons oplegd is voor ons het uitgangspunt voor het verzorgen van de administratie en belastingzaken.
De klant zo goed mogelijk adviseren en maatwerk leveren staan daarbij centraal.

Onze meeste klanten zijn voornamelijk bedrijven uit het mkb en komen uit heel Nederland. Ook particulieren weten ons al jaren te vinden voor belastingadvies en voor het invullen van hun aangifte voor de inkomstenbelasting.

Er zijn klanten die zoveel mogelijk zelf willen oppakken, voor hen voeren wij alleen de controle uit en/of verzorgen wij de jaarstukken en diverse aangiften.
Er zijn ook klanten die alles uitbesteden, wij verzorgen dan de gehele administratie.

Mondt Adviesgroep is klein begonnen in 1992 onder de naam Mondt Administraties.
Inmiddels zijn we uitgegroeid en hebben we 7medewerkers in dienst en 2 eigenaren. Vanaf 2006 zijn wij gevestigd op de Koningin Wilhelminahaven NZ 1 in Vlaardingen. In 2006 zij wij tevens gecertificeerd en aangesloten bij het NOAB, de Nederlandse Orde van Administratie en Belastingdeskundigen.

Persoonlijke aandacht en meteen geholpen worden, daar draait het om bij ons. Zaken snel oplossen zodat u weer verder kunt.

Natuurlijk bieden wij deze service ook aan bedrijven en particulieren in Delft, Den Haag,Maasland, Maassluis, Oud- Beijerland, Ouddorp, Rijswijk, Rosmalen, Rotterdam, Rozenburg, Schiedam, Spijkenisse, Stompwijk e.o.

Naast Vlaardingen hebben wij ook klanten in o.a. Dordrecht, Voorburg, Zwijndrecht

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Is Mondt Adviesgroep BV in Kon Wilhelminahaven NZ 1, Vlaardingen Zuid-Holland 3134 KE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Vlaardingen Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Vlaardingen Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Vlaardingen Zuid-Holland, 3134 KE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3819585]