Samenwerking Vlaardingen Woningstichting

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Stadhouderslaan 181 , 3136 BM Vlaardingen, Zuid-Holland

E-mail

Over Samenwerking Vlaardingen Woningstichting

Woonwensen? Iedereen heeft ze, maar wat zijn uw woonwensen?

Waterweg Wonen en Woning-stichting Samenwerking uit Vlaardingen zijn benieuwd naar wat u belangrijk vindt aan een woning en woonomgeving, zodat we daar rekening mee kunnen houden. Maar natuurlijk is het ook voor u prettig om uw woonwensen op een rijtje te hebben.

Bij Woningstichting Samenwerking Vlaardingen staan uw wensen als huurder centraal!
Behalve een woningbouwcorporatie willen wij veel meer voor u als huurder kunnen betekenen. Sociaal zijn en maatschappelijke betrokkenheid tonen zijn bij ons daarom ook de regel.
Eigenschappen die hierbij volgens ons niet mogen ontbreken zijn betrouwbaarheid en proactiviteit.

Met het oog op de toekomst investeren wij veel in het bieden van goede huisvesting voor alle doelgroepen in Vlaardingen. Dit houdt in dat naast de nieuwbouwplannen veel van de bestaande woningen van betere kwaliteit zullen worden voorzien volgens ons Strategisch Voorraad Beleid.
Dankzij ons gevarieerde woningbezit zijn wij in staat meerdere doelgroepen te bedienen in zowel het bereikbare als het duurdere segment. U kunt hierbij denken aan eengezinswoningen, beneden- en bovenwoningen, maisonnettes, portiek- en galerijwoningen, seniorenwoningen en MIVA-woningen.

Momenteel verhuurt en beheert Woningstichting Samenwerking Vlaardingen ruim 4400 verhuureenheden in Vlaardingen. Naast 3809 woningen verspreid over heel Vlaardingen verhuren wij overdekte parkeerplaatsen en individuele garageboxen

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Woningstichting-Samenwerking/848727665159706

Categorieën: Mortgage Brokers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Samenwerking Vlaardingen Woningstichting in Stadhouderslaan 181, Vlaardingen Zuid-Holland 3136 BM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Vlaardingen Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Vlaardingen Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Vlaardingen Zuid-Holland, 3136 BM, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3727706]