Vogel Electro World BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Schiedamseweg 40 A , 3134 BL Vlaardingen, Zuid-Holland

E-mail

Over Vogel Electro World BV

Electro World Vogel is een servicegericht familiebedrijf, gespecialiseerd in consumenten elektronica. Onze winkels in Vlaardingen en Barendrecht zijn ruim van opzet en bieden alles op het gebied van wit- en bruingoed. Wij bieden een zeer uitgebreid assortiment aan elektronische en huishoudelijke apparaten; van de nieuwste OLED-TV’s tot de zuinigste wasautomaten.

Vogel is nog altijd een volledig zelfstandig bedrijf. Wel is er al een jarenlange samenwerking met Electro World, één van de grootste landelijke franchise organisaties. Doordat Electro World internationaal samenwerkt met meer dan 11.000 winkels, kan ook Vogel profiteren van een enorme inkoopkracht. Hierdoor kunnen wij niet alleen service, maar ook een scherpe prijs bieden.

Electro World Vogel wordt al sinds de oprichting door de familie Vogel geleid. In Vlaardingen opende Vogel in 1931 voor het eerst haar deuren als fietsenwinkel. Inmiddels is de winkel flink in oppervlakte toegenomen en hebben de fietsen plaatsgemaakt voor wit- en bruingoed. Onze service is echter nog steeds onveranderd. Dit heeft in 2016 er zelfs toe geleid dat Vogel een tweede vestiging geopend heeft in Barendrecht.

Nu, na meer dan 85 jaar staan service en klantvriendelijkheid nog altijd centraal binnen ons bedrijf. Naast dat we de klant graag een eerlijk en deskundig advies geven, zorgen wij ook voor een juiste levering en installatie van uw aankoop. Daarbij beschikken wij als één van de weinigen in de branche over een eigen Technische Dienst. Hierdoor blijven wij ook na de verkoop, STERK IN SERVICE!

Openingstijden

Ma
-
Di - Do
-
Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Visa, Mastercard, Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Television

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Vogel Electro World BV in Schiedamseweg 40 A, Vlaardingen Zuid-Holland 3134 BL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Vlaardingen Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Vlaardingen Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Vlaardingen Zuid-Holland, 3134 BL, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827239]