Kwaliteit hoog in het vaandel

Kwaliteit hoog in het vaandel van Yale Nederland

Door: Yale Nederland  08-11-2007
Trefwoorden: Hout, Turbo, Yale

De Ru en Yale hebben kwaliteit hoog in het vaandel.

Indien u ecologisch verantwoord hardhout tegenkomt in overheidsprojecten of in tuin, park of steiger, bedenk dan dat dit hout hoogstwaarschijnlijk is verplaatst met het allernieuwste type Yale 4 tons heftruck van De Ru Houtimport B.V.
Kwaliteit, duurzaamheid en ergonomie staan niet alleen hoog in het vaandel bij De Ru Houtimport B.V., maar ook bij deze nieuw geïntroduceerde serie Yale 4 – 5.5 tons heftrucks die verkrijgbaar zijn in zowel LPG als diesel uitvoering.
De Ru Houtimport B.V. koos voor haar vestiging in Almere voor een 4 tons (op 600mm) gastruck met een GM 6 cilinder motor, die nog ruim voor de vakantie geleverd werd. Er is gekozen voor een gastruck om aan de nieuwste milieuwetgeving te voldoen en ook omdat er vaak binnen wordt gereden. Vestigingsmanager Marlo Tatgenhorst laat ons trots zien hoe gemakkelijk de nieuwe Yale zich laat gebruiken en wat hij allemaal in zijn macht heeft.
Duizenden kubieke meters hout moeten immers regelmatig gelost en geladen worden voor de diverse klanten in binnen- en buitenland. Dit is de reden dat er gekozen is voor een sterk kwalitatief, handelbaar en ergonomisch product.
Tevens heeft de Yale Veracitor VX één van de sterkste motoren en meest compacte afmetingen in deze klasse. De heftruck is geleverd met complete verlichting, plaatstalen cabine met verwarming en een 3-weg katalysator.
Als extra is er gekozen voor een extra breed vorkenbord met een geïntegreerde sideshift vanwege de zware en lange bundels die vaak verplaatst dienen te worden. Wynmalen Materials Handling B.V., importeur en dealer van o.a. Yale, Miag en TCM magazijn- en vorkheftrucks, alsmede Fantuzzi en Votex-Bison zijladers en Turbo veegmachines, is blij met een referentie als De Ru Houtimport B.V. die in haar huidige groeitempo zeer zeker voor een tweede machine in aanmerking gaat komen.

Wilt u meer weten? Neem dan gerust een kijkje op www.wynmalen.nl  en www.hardhout.eu

Voor een video impressie kijkt u op:                                          http://video.google.nl/videoplay?docid=-3213999918876249543&q=wynmalen&total=35&start=10&num=10&so=0&type=search&plindex=6


 

Trefwoorden: 3-weg Katalysator, Diesel Heftruck, Fantuzzi, Heftruck Gas, Hout, Miag, Turbo, Vegmachine, Votex-bison, Yale,