Nieuwe Yale stapelaars

Nieuwe Yale stapelaars van Yale Nederland

Door: Yale Nederland  19-02-2009
Trefwoorden: Magazijn, Heftrucks, Intern Transport


Efficiency:
Door toepassing van AC techniek zijn de prestaties van de stapelaars niet alleen op het gebied van snelheid en acceleratie verbeterd, maar ook in het gebruik en bij verandering van rijrichting.
Alle modellen beschikken over krachtige regenererende remmen.
Het gebruik van AC techniek resulteert in een lager energieverbruik wat tot gevolg heeft dat een batterijlading langer meegaat.

Betrouwbaar en vriendelijk in onderhoud.
De toegepaste AC technologie en CANbus communicatie zijn minder storingsgevoelig wat resulteert in minder stilstand en kosten.
Het service interval, wat pas nodig is bij een interval van 1000 uur, is met een laptopaansluiting erg vriendelijk voor servicemensen.

Meerkeuzes:
Voor elke situatie en/of omgeving heeft u keuze uit verschillende hefvermogens, batterijuitvoeringen van 150 tot 375 Ah, diverse laders, vorklengtes, wielen, vrieshuis- en explosievrije uitvoering, en zelfs bij de 1400 kg uitvoering uit twee verschillende wielbases. Ook behoort drie jaar garantie tot de mogelijkheden.

Trefwoorden: Heftrucks, Intern Transport, Magazijn, Magazijninrichting, Magazijntrucks, Meeloop Stapelaar, Stapelaar, Stapelaars, Yale,