Aannemingsbedrijf P Waljaard

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Oostvlietstraat 7 , 2271 RJ Voorburg, Zuid-Holland

E-mail

Over Aannemingsbedrijf P Waljaard

Aannemingsbedrijf P. Waljaard is uitgegroeid tot een aannemingsbedrijf met 10 full-time vaste medewerkers.Wij werken met diverse vaste onderaannemers zoals stukadoors, tegelzetters, loodgieters e.d. en met de meeste van hen hebben wij al vele jaren een goede relatie.

Ons aannemersbedrijf is door mijn grootvader opgericht in 1935. Wij verzorgen als familiebedrijf al ruim 75 jaar allerhande onderhoud en verbouwingen in de regio Haaglanden. U kunt bij ons terecht voor het vervangen van een slot, het nazien van een klemmend raam, maar ook voor het realiseren van een uitbouw aan uw woning op het plaatsen van een dakkapel. Ook het leveren en plaatsen van isolatieglas en/of overige isolatiemaatregelen behoort tot onze mogelijkheden, kortom wij kunnen het totaalonderhoud van uw woning verzorgen.

Onze cliënten zijn vele particulieren, winkels, bedrijven en een woningbouwvereniging waarvoor wij al bijna 40 jaar het onderhoud in de regio Voorburg verzorgen.
Ons team bestaat uit 10 fulltime medewerkers, zo nodig aangevuld met een aantal vaste uitzendkrachten.
Wij kunnen, na opname ter plaatse, een zeer gespecificeerde offerte voor uw bouwkundige werkzaamheden voor u verzorgen.

Openingstijden

Ma - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Construction Manager

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Aannemingsbedrijf P Waljaard in Oostvlietstraat 7, Voorburg Zuid-Holland 2271 RJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Voorburg Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Voorburg Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Voorburg Zuid-Holland, 2271 RJ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3698807]