Altagracia Autorijschool

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Prins Bernhardlaan 23 , 2274 HT Voorburg, Zuid-Holland

E-mail

Over Altagracia Autorijschool


Autorijschool Altagracia

Welkom op de website van Autorijschool Altagracia. Op deze website vindt u alle informatie over onze verkeersschool, lesauto’s en tarieven.

Autorijschool Altagracia is een kleine en jonge verkeersschool gespecialiseerd in het behalen van uw B-rijbewijs. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een opfriscursus.

Een rijopleiding vormt de basis voor een veilige toekomst op de weg. Het is belangrijk om verantwoord te leren rijden. Even snel een rijbewijs halen is lang niet voor iedereen haalbaar. Autorijden is ook meer dan alleen het besturen van een voertuig, de bestuurder draagt de verantwoordelijkheid over zichzelf, zijn passagiers en alle andere weggebruikers.

Autorijschool Altagracia biedt u diverse rijopleidingen. Na een proefles met een van onze instructeurs wordt er gekeken naar de mogelijkheden en wordt er een traject voor u uitgestippeld. U kunt vervolgens zelf kiezen om gebruik te maken van een pakket, of om losse lessen te nemen als u sneller examen kunt doen. Er wordt momenteel gereden in een Volkswagen Golf 6.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

01-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Driving Schools

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Voorburg Zuid-Holland

Is Altagracia Autorijschool in Prins Bernhardlaan 23, Voorburg Zuid-Holland 2274 HT uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Volkswagen diensten in Voorburg Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Voorburg Volkswagen per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Voorburg Zuid-Holland, 2274 HT, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824829]