BUDDIES past op uw huisdieren met de dierenoppas

BUDDIES past op uw huisdieren met de dierenoppas van Buddies Dierentotaalzaak

Door: Buddies Dierentotaalzaak  08-11-2007

Huisdieren en vakantie zorgt altijd weer voor een probleem. Wat doen we met het beestenspul tijdens de vakantie?

Weer de buren vragen of toch maar die kennis? Het is toch altijd weer lastig!

BUDDIES Dierenoppasservice biedt de oplossing! U bent niet meer afhankelijk van familie of vrienden en uw huisdieren zijn in liefdevolle en professionele handen. Eventueel gewoon bij u thuis.

BUDDIES Dierenoppasservice houdt alles in eigen beheer. Dus altijd een zeer betrouwbare oppas!

De service van BUDDIES kan in principe dagelijks ingaan en is dus ook geschikt voor als het baasje onverwacht een weekendje weggaat of opgenomen wordt in het ziekenhuis.
BUDDIES Dierenoppasservice verzorgt uw kat liefdevol bij u thuis. Uw huisdier wordt veilig en vertrouwd verzorgd zonder stress. Een vaste, professionele oppas komt gratis bij u thuis voor een kennismakingsgesprek en ontvangt van u de instructies en de sleutels. U zorgt dat er voldoende kattenvoeding en kattenbakvulling aanwezig is.

Tijdens uw afwezigheid komt de oppas minimaal eenmaal per dag bij u thuis om uw huisdieren aandacht en verzorging te geven. Gelijktijdig kan de oppas uw binnenplanten en uw post verzorgen. De kattenbak wordt nagekeken en zonnodig verschoont en uw huisdieren worden gevoerd. Ook eventueel medicatie kan de oppas toedienen. Voordat u thuiskomt worden de plaatsen waar uw huisdieren komen gestofzuigd.

Omdat deze service niet langs van te voren besproken hoeft te worden, is BUDDIES Dierenoppasservice ook geschikt voor als de baas onverwacht een weekendje weggaat of bijvoorbeeld opgenomen wordt in het ziekenhuis.

Voor de prijs gaan wij uit van één of maximaal twee kattenbakken voor twee katten. Wanneer u ook kleine knaagdieren of vogels thuis heeft, kunnen deze ook verzorgd worden bij u thuis tegen de pensionprijzen.

Wij kunnen indien gewenst medicijnen geven. Mocht het nodig zijn kunnen wij ook naar de dierenarts. Wij nemen in dat geval vooraf contact met u op.

Informeer naar onze gunstige tarieven en lage pakketprijzen.

BUDDIES Dierenoppasservice vangt ook kleine huisdieren op in pension. Op onze locatie in Voorburg vangen wij tijdens uw afwezigheid uw vogels, knaagdieren en konijnen op.
Er wordt regelmatig gevraagd om verzorging voor honden. Op dit moment hebben wij hier nog geen oplossing voor. Wij zijn wel de mogelijkheden aan het onderzoeken zonder een uitlaatservice te zijn. Wij zouden graag willen weten of er mensen zijn die hondenoppasser of gastgezin voor honden willen worden!

Heeft u hier interesse voor? Neem dan contact met ons op!
BUDDIES Dierentotaalzaak & BUDDIES Dierenoppasservice
Herenstraat 119a
2271 CD VOORBURG
[email protected]
Tel.: (+31) 70 369 31 21
Fax.: (+31) 70 369 25 97


De meest complete bezorgservice van uw dierenvoeding en benodigdheden met de service van een dierenspeciaalzaak. GRATIS bezorging in Den Haag, Rijswijk, Voorburg en Leidschendam.

BUDDIES Dierentotaalzaak
BUDDIES Dierenbezorgservice
BUDDIES Dierenoppasservice
PET'S Bezorgservice en HETDIER.nl Internetshop
zijn onderdeel van BUDDIES Voorburg.