DierenDokters, voedingsadvies en fotograaf bij BUDDIES

DierenDokters, voedingsadvies en fotograaf bij BUDDIES van Buddies Dierentotaalzaak

Door: Buddies Dierentotaalzaak  15-04-2011
Trefwoorden: Dieren, Knaagdieren, Voorburg

 

De dierenartsen van de nieuwe dierenklinike DierenDokters Voorburg houden een spreekuur voor het enten van konijnen bij BUDDIES Dierentotaalzaak.

Bij BUDDIES komt op donderdag 21 april 2011 een professione dierenfotograaf om uw huisdier op de foto te zetten. Natuurlijk mogen u of uw kinderen ook erbij op de foto. Van 13.00 tot 17.00 uur komen er ook twee deskundigen. Een deskundige staat voor u klaar voor een check-up van uw hond of kat. Desgewenst ontvangt u ook een vrijblijvend, onafhankelijk voedingsadvies. De ander is uiterst deskunidg op het gebied van knaagdieren, konijnen en vogels. Al uw vragen kunt u aan hen stellen. neem gerust uw huisdier mee.

Aansluitend organiseren de dierenartsen Aline Rodts en Wendy Workel van Dierendokters Voorburg een entspreekuur voor konijnen. Zij doen dit van 17.00 tot 18.00 uur in de winkel van BUDDIES in de Herenstraat in het Historische centrum van Voorburg. Tijdens en konijnenentspreekuur zal de dierenarts Aline Rodts uw konijn nakijken en zal het dier gevaccineerd worden tegen myxamatose en tegen VHD. De kosten hiervan bedragen 25 euro voor beide entingen. Voor het tweede dier betaalt u slechts 21 euro. Aanmelden is wel verplicht. Geef u op bij BUDDIES in de winkel of via www.buddies-voorburg.nl

Bent u op 21 april verhinderd? Den komen de DierenDokters Voorburg op 5 mei 2011 van 17.00 tot 18.00 uur nog een keertje bij BUDDIES in de winkel voor een entspreekuur voor uw konijn. Vergeet niet te reserveren bij deze unieke, Voorburgse dierenzaak.

BUDDIES Dierentotaalzaak ligt op ongeveer 200 meter van station Voorburg met alle verbinden van het Openbaar Vervoer. De winkel ligt in de autovrije Herenstraat. Komt u met de auto? Parkeer dan op het parkeerterrein op het Zwarte Pad. Dit parkeerterrein is bereikbaar via het viaduct van het station of via de Franse Kerkstraat.

DierenDokters Voorburg is de nieuwste dierenkliniek van Voorburg en is gevestigd aan de Prins Bernhardlaan 3. Na een grondige verbouweing van het voormalige postkantoor delen zij het pand nu met M2 Tandartsen. Aline Rodts en Wendy Workel bieden eerste en tweede lijns dierengeneeskunde, hebben een eigen laboratorium en kunnen digitaal rontgenfoto's maken. Ze hebben gescheiden honden- en kattenopname en zijn ook een katvriendelijke kliniek. Ook voor second opinions kunt u hier terecht.

Trefwoorden: Buddies, Dieren, Dierenspeciaalzaak, Dierenwinkel, Dierenzaak, Knaagdieren, Parkiet, Voorburg