GOUDGUP EIGENAAR BEGINT GROTE DIERENZAAK IN VOORBURG

GOUDGUP EIGENAAR BEGINT GROTE DIERENZAAK IN VOORBURG van Buddies Dierentotaalzaak

Door: Buddies Dierentotaalzaak  07-06-2007

Menno de Jong verkocht begin van dit jaar zijn dierenzaak op het Almeloplein in Den Haag. Samen met Francina Huisman is hij opnieuw begonnen in Voorburg. Francina heeft jarenlang bij De Glasbaars en Pet’s Place gewerkt in diverse winkels in Den Haag, Rijswijk en Voorburg. Samen gaan zij de uitdaging aan in het mooie, historische centrum van Voorburg.

BUDDIES staat voor de vriendschappelijke relatie tussen mens en dier, maar ook voor de samenwerking van beide eigenaren Menno de Jong en Francina Huisman. De naam is BUDDIES is ontstaan een spontante gedachtegang van Zuidwest Nieuws medewerker Berry.

Na een grondige verbouwing hebben Menno en Francina in de Herenstraat te Voorburg een nieuwe winkel geopend vol met de leukste en lekkerste artikelen voor uw huisdieren. Vlakbij de snelweg in de nabijheid van de Airmilesshop en Bakkerij Klink hebben zij op bijna 300 m² een ontzettend groot assortiment dierenbenodigdheden en –voeders ingericht. Door de ruime opzet gecombineerd met een service van ongekende kwaliteit ontdekt u al snel dat het hier om een unieke winkel gaat. Met de scherpe prijzen en extra staffelkortingen op diverse producten zijn ook grootverbruikers hier aan het juiste adres.

BUDDIES Dierentotaalzaak biedt vele bijzondere dingen. Zo kunt u zelf het klimmeubel van uw kat bouwen of de mooiste kleuren combineren voor het favoriete kussen van uw hond. Het is allemaal mogelijk. Uiteraard heeft BUDDIES Dierentotaalzaak altijd de juiste soort dierenvoeding in huis. En anders kan dit altijd besteld worden. Doordat BUDDIES geheel onafhankelijk is, kan bijna alles besteld worden. In de maanden maart, april, mei en juni organiseert BUDDIES regelmatig leuke activiteiten. Zo is er op 7 april een gratis gebitscontrole, op 30 april een groot evenement rond Koninginnedag en op 23 juni komt de fotografe! Kom eens langs en ervaar BUDDIES Dierentotaalzaak.

Speciaal voor de zieke kinderen in het Diaconessenhuis in Voorburg heeft BUDDIES een sponsoractie opgezet. ‘Een buddy van Buddies’. Door de verkoop van geselecteerde producten en een collectebus is het de bedoeling om in samenwerking met de KNO-artsen van dit ziekenhuis van de Reinier de Graaf-groep geld in te zamelen om een leuke ‘buddy’ aan deze kinderen te geven.

Ga eens naar www.buddies-voorburg.nl voor de uitgebreide internetsite en kom eens in de winkel in de Herenstraat 119a te Voorburg. BUDDIES Dierentotaalzaak is geopend op maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. BUDDIES is gemakkelijk bereikbaar via de Binckhorstlaan en de Maanweg. U parkeert uw auto gratis met een parkeerschijf onder de snelweg bij station Voorburg. Vanaf hier loopt u zo de Voorburgse Herenstraat in. Bij station Voorburg stoppen ook vele bussen en trams.

Menno en Francina heten u graag welkom en maken natuurlijk tijd voor u vrij.