MIDVLIET TV ONTDEKT UNIEKE DIERENZAAK IN VOORBURGSE HERENSTRAAT

MIDVLIET TV ONTDEKT UNIEKE DIERENZAAK IN VOORBURGSE HERENSTRAAT van Buddies Dierentotaalzaak

Door: Buddies Dierentotaalzaak  23-08-2007

Menno de Jong verkocht begin van dit jaar dierentotaalzaak De Goudgup op het Almeloplein in Den Haag. Francina heeft jarenlang bij De Glasbaars en Pet’s Place gewerkt in diverse winkels in Den Haag, Rijswijk en Voorburg. Samen startten zij BUDDIES Dierentotaalzaak; een ruim opgezette, uniek bedrijf in het mooie, historische centrum van Voorburg.

BUDDIES staat voor de vriendschappelijke relatie tussen mens en dier, maar ook voor de samenwerking van beide eigenaren. De dierentotaalzaak in de Herenstraat is het grootste onderdeel van BUDDIES. Daarnaast bestaat het bedrijf uit een bezorgservice, een dierenoppasservice en internetshop www.hetdier.nl.

BUDDIES Dierentotaalzaak is een winkel vol met de leukste en lekkerste artikelen voor uw huisdieren. Vlakbij de snelweg in de nabijheid van de Airmilesshop en Bakkerij Klink. Op bijna 300 m² hebben zij een ontzettend groot assortiment dierenbenodigdheden en –voeders ingericht. Door de ruime opzet gecombineerd met een service van ongekende kwaliteit ontdekt u al snel dat het hier om een unieke winkel gaat. Met de scherpe prijzen en extra staffelkortingen op diverse producten zijn ook grootverbruikers hier aan het juiste adres.

BUDDIES Dierenbezorgservice is een complete thuisbezorgdienst voor huisdierenbenodigdheden en voeders met de service van een dierenspeciaalzaak. Vanaf € 20,- of 20 kg. kunnen de boodschappen thuisbezorgd worden in Den Haag, Rijswijk, Voorburg en Leidschendam. BUDDIES Dierenoppasservice is een professionele dienst voor de opvang van kleine huisdieren in de winkel en een verzorging van onder andere katten aan huis.

Speciaal voor de zieke kinderen in het Diaconessenhuis in Voorburg heeft BUDDIES een sponsoractie opgezet. ‘Een buddy van Buddies’. Door de verkoop van geselecteerde producten en een collectebus is het de bedoeling om in samenwerking met de KNO-artsen van dit ziekenhuis van de Reinier de Graaf-groep geld in te zamelen om een leuke ‘buddy’ aan deze kinderen te geven.

Dat BUDDIES een aanwinst is voor de Herenstraat in Voorburg is ook Midvliet tv niet ontgaan. Bima Productions heeft onlangs voor de regionale zender Midvliet tv een reportage gemaakt over deze dierenwinkel. In september kunt u deze uitzending zien in het programma Lekkers.

Ga eens naar www.buddies-voorburg.nl voor de uitgebreide internetsite en kom eens in de winkel in de Herenstraat 119a te Voorburg. BUDDIES Dierentotaalzaak is geopend op maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. De Herenstraat is een gezellige winkelstraat vlak aan de afslag Voorburg naast het Haagse industriegebied De Binckhorst. BUDDIES is op 100 meter afstand van NS Station Voorburg gevestigd met al haar tram- en busverbindingen.

Menno en Francina heten u graag welkom en maken natuurlijk tijd voor u vrij.