SPRANKELEND VOOR MENS EN DIER

SPRANKELEND VOOR MENS EN DIER van Buddies Dierentotaalzaak

Door: Buddies Dierentotaalzaak  04-03-2009

Twee jaar geleden streek Buddies Dierentotaalzaak in ’t Historische centrum van Voorburg neer. Na jaren op het Haagse Almeloplein gevestigd te zijn geweest, werd deze winkel ingeruild voor een mooie, grote dierenzaak net buiten Den Haag. Inmiddels is Buddies een begrip geworden in de regio en omvat naast de winkel ook een bezorgservice, een internetshop én een dierenoppasservice met pension voor knaagdieren, konijnen en vogels en een liefdevolle, professionele kattenoppas aan huis.

Dierenfotograaf en feest
Om het tweejarig jubileum te vieren viert Buddies een feestje. Dit feestje wordt gehouden op zondag 29 maart 2009 van 13.00 tot 18.00 uur. Ook u bent hiervoor van harte uitgenodigd. Voor een hapje voor u en uw hond wordt gezorgd en ook voor uw kinderen is er vertier.

Ook zal op deze speciale zondag een professionele dierenfotograaf aanwezig zijn om gratis unieke en originele foto’s van al uw huisdieren te maken. U mag dus al uw huisdieren meenemen, maar wel onder begeleiding van een volwassene.

Buddies is gevestigd in de Voorburgse Herenstraat op 150 meter afstand van het station van Voorburg met al haar verbindingen van het openbaar vervoer. Vlak achter de winkel op het Zwartepad is een parkeerterrein waar u gratis kunt parkeren in de blauwe parkeerzone.


Bezorgen en afhalen
Om iedereen nog beter van dienst te zijn heeft Buddies de bezorgservice verder uitgebreid. Al uw dierenbenodigdheden en –voeding wordt vanaf € 30,- al gratis thuisbezorgd in Voorburg, Leidschendam, Nootdorp, Rijswijk en Den Haag (inclusief Ypenburg, Leidschenveen en Wateringseveld). Kijk op onze website voor de gratis bezorgmogelijkheden in Zoetermeer, Wassenaar en het Westland. Buddies bezorgt op afspraak op dinsdag tot en met zaterdag. Bestellen kan telefonisch, in de winkel of via de webshop. Bij afname van vier dezelfde verpakkingen kattenbakvulling ontvangt u standaard 10% korting. Ook bij thuisbezorgen.

Bij afhalen krijgt u bij grootverpakkingen honden- en kattenvoeding ook 10% korting. Hiervoor kunt u gebruik maken van de achteruitgang en het privéparkeerterrein grenzend aan het Zwartepad.

Graag tot zondag 29 maart 2009 bij BUDIES Dierentotaalzaak in de Herenstraat 119a in Voorburg. Voor meer informatie kunt u bellen met 070 369 31 21 of kijken op de website www.buddies-voorburg.nl