De Schrijverije wint wedstrijd Marktplaats

Door: De Schrijverije  09-10-2008
Trefwoorden: Advocaten, Cv, Advocaat

RUINEN, 20081007 -- "Maak een film van 15 seconden over uw dienst of uw bedrijf". Zo klonk de opdracht van Markplaats aan haar adverteerders in de rubriek Diensten. De te winnen prijs bestond uit een campagne van 5000 euro op Marktplaats. Het winnende filmpje van het juridisch secretariaat "De Schrijverije" is donderdag 9 oktober a.s. te zien op de homepage.

Eigenaresse Sonja Schwedersky had nooit eerder een film gemaakt maar vond het een leuk idee en een uitdaging. Samen met haar kinderen ging zij aan de slag en maakte een film die in 15 seconden laat zien waar de Schrijverije voor staat. "De Schrijverije helpt" is kort en krachtig waar het om gaat. Het helpen van mensen die een brief willen schrijven, een bezwaarschrift willen indienen of tekst willen laten corrigeren.

Het juridisch secretariaat ondersteunt tevens advocaten en juristen. Veelal online, regelmatig "aan huis" bij kantoren in de regio.
Ook andere bedrijven kunnen een beroep doen op de Schrijverije voor hun tekstverwerking.

Het filmpje laat tevens zien dat de Schrijverije laagdrempelig is. Een korte brief, een sollicitatiebrief, webcorrectie, hulp voor rechtenstudenten bij studie-opdrachten, problemen in verband met dyslexie, u kunt bij de Schrijverije terecht. Snel, betrouwbaar en betaalbaar.

Er zijn plannen voor uitbreiding met een notarieel secretariaat en vertalingen.
Meer informatie: www.schrijverije.nl

Trefwoorden: Advocaat, Advocaten, Bezwaarschrift, Brief Schrijven, Cv, Juridisch, Juridisch Secretariaat, Marktplaats, Sollicitatie, Sollicitatiebrief, Spellingcontrole, Spellingscontrole, Tekst Corrigeren, Tekstcorrectie, Vertrouwelijke Informatie, Wedstrijd, Zakelijke Brief,