Online Tuesday

Online Tuesday van DQ&A Media Group

Door: DQ&A Media Group  10-10-2011
Trefwoorden: Online Marketing

online tuesday is een event dat elke tweede dinsdag van de maand in het Felix Meritus in Amsterdam wordt gehouden. Tijdens deze avond behandelen we een specifiek online marketing thema waarbij we verschillende sprekers over dit onderwerp aan het woord laten. Hierbij proberen we altijd dichtbij te blijven en het een avond te maken die toegankelijk is en altijd weer verrast. Bij ons niet de usual suspects maar verrassende sprekers die bij ons een podium krijgen! we don’t look ahead, we look around us. Online tuesday is voor online professionals en adverteerders die graag met hun vak bezig zijn en zich graag laten verrassen en van gedachten willen wisselen met hun collega’s. De presentaties beginnen om 19:30 en vanaf 21:15 gaat de borrel van start. Een perfecte gelegenheid om te netwerken.

Trefwoorden: Online Marketing

Ander nieuws en updates van DQ&A Media Group

Bent u ook benieuwd naar de toekomst van online marketing? van DQ&A Media Group thumbnail
21-09-2011

Bent u ook benieuwd naar de toekomst van online marketing?

DQ&A viert haar 10 jarig bestaan door het uitbrengen van het boek: "The future of digital marketing", waarin experts op het gebied van online marketing, hun voorspellende en deskundige mening geven over hoe de online marketing wereld er de komende jaren eruit zal zien. Lees meer hierover op: http://futureofonlinemarketing.dqna.com/


21-09-2011

Welcome to DQ&A Media Group

DQ&A wil, nu het het afgelopen jaar drie bedrijven heeft overgenomen, met de nieuwe naam DQ&A Media Group uitdragen dat het een one-stop-shop-oplossing aanbiedt voor adverteerders en uitgevers. Op het gebied van social media wordt om deze reden nog een aanvulling gezocht.