Historisch centrum van Voorburg

Historisch centrum van Voorburg van Herenstraat In Voorburg

Door: Herenstraat In Voorburg  05-02-2009
Trefwoorden: Kunst, Mode, Terras

In de Herenstraat en de direct daaraan gelegen straten is een mix te vinden van detailhandel, horeca en kunst. De aanwezigheid van kunst uit zich door de aanwezigheid van galeries en musea.

In 't Historisch Centrum van Voorburg nabij Den Haag kunt U gezellig winkelen in de vele exclusieve modeboetiekjes. Ontdek de grote verscheidenheid aan speciaalzaken die het centrum rijk is. Mode, culinair en historie vloeien samen tot een inspirerend geheel.

De Voorburgse Herenstraat is meer dan 2000 jaar oud en staat bekend als een van de mooiste winkelstraten van Nederland met Koninklijke allure.

Het oude centrum van Voorburg heeft een ideale ligging in het hart van de regio Haaglanden. Het winkelcentrum is uitstekend bereikbaar via het water, snelweg en met het openbaar vervoer. Er zijn ongeveer 180 kleine en middengrote ondernemingen op een oppervlakte van circa 36.000 m².

Bezoek de uitgebreide internetpagina www.voorburgcentrum.nl en bekijk de winkels in de stadskern van Voorburg en ontdek de actuele activiteiten in het winkelcentrum.

Trefwoorden: Allure, Centrum, Culinair, Detailhandel, Dorpskern, Galerie, Herenstraat, Historie, Historisch Centrum, Horeca, Koninklijk, Kunst, Mode, Musea, Musium, Stadskern, Terras, Winkelcentrum,