Kinderen zijn de baas

Kinderen zijn de baas van Herenstraat In Voorburg

Door: Herenstraat In Voorburg  06-05-2009
Trefwoorden: Kinderen, Winkel, Mode

Op zaterdag 13 juni 2009 zijn de kinderen de baas in en rond de Herenstraat in Voorburg. Niet alleen de winkeliers, maar ook jeugdige ondernemers zullen op deze dag hun waren aanbieden.

“Kinderen die zich hebben aangemeld mogen hun eigen spulletjes verkopen op echte kramen die verdeeld staan in de Herenstraat, Franse Kerkstraat en in de Voorhofstraat.” vertelt organisator Imelda Slootweg van de Stofferie in het stadscentrum.

Naast de kramen is er ook een draaimolen, een springkussen en gratis popcorn. Een ballonnenclown zal ook langs komen op deze hele bijzondere kinderdag. Een badmintonvereniging zal demonstraties geven op het plein bij de kerk.

“Het wordt echt een feest,” aldus Imelda. “Helemaal speciaal voor kinderen.”

In 't Historisch Centrum van Voorburg nabij Den Haag kunt U gezellig winkelen in de vele exclusieve modeboetiekjes. Ontdek de grote verscheidenheid aan speciaalzaken die het centrum rijk is. Mode, culinair en historie vloeien samen tot een inspirerend geheel.

Kijk op de website www.voorburgcentrum.nl voor de meest actuele informatie. Hier kunt u zich ook inschrijven voor de nieuwsbrief, zodat u altijd als eerste op de hoogte wordt gebracht van evenementen en nieuws in het historische winkelcentrum in Voorburg.

Trefwoorden: Badminton, Ballonnenclown, Centrum, Culinair, Draaimolen, Herenstraat, Historie, Historisch Centrum, Jeugd, Kermis, Kinderdag, Kinderen, Kinderjaarmarkt, Mode, Modeboetiekjes, Nieuwbrief, Ondernemers, Popcorn, Speciaalzaken, Springkussen, Spulletjes, Stadscentrum, Stofferie, Suikerspin, Verkopen, Vermaak, Vertier, Voorhofstraat, Winkel, Winkelcentrum, Winkeliers, Www.voorburgcentrum.nl,