Live muziek en vrijmarkt tijdens Koninginnedag centrum Voorburg

Live muziek en vrijmarkt tijdens Koninginnedag centrum Voorburg van Herenstraat In Voorburg

Door: Herenstraat In Voorburg  18-04-2012
Trefwoorden: Centrum, Activiteiten, Oranje

Koninginnedag wordt altijd groots gevierd in ‘t historisch centrum van Voorburg. Ook maandag 30 april 2012 beloofd het weer gezellig druk te worden.  

Goede doel
Op de hoek van de Herenstraat en de Van Schagenstraat (naast de kerk) staat De Ronde Tafel van Voorburg  met een kraam, een terras een een spetterende DJ. Hier worden koude dranken en warme hapjes verkocht voor het goede doel. Dit jaar gaat de opbrengst naar de bouw van een school in Stutterheim (Zuid-Afrika).  

Live muziek
In de Franse Kerkstraat en in de Herenstraat bij het viaduct komt een podium met live muziek. Op dit podium bij Forum Lounge treedt van 14.00 tot 16.00 uur Proyecto Mezcla op. Daarna van 16.00 tot 18.00 uur Neerlands Peil en als afsluiter geven The Raspers een spetterend optreden van 19.00 tot 22.00 uur.  In de Franse Kerkstraat komen er tal van artiesten van 12.00 tot 21.00 uur. Zo kunt u de Knappe Mannen & Diva’s Band, De Rockenjagers, Marcel Groenendijk, Cheyenne den heijer en dé allround DJ met 80’s, 90’s en dancemuziek DJ Leon Hartog bewonderen.  

Vrijmarkt
Vele winkels zullen deze dag extra geopend zijn. Ook op de vrijmarkt komen jaarlijks vele mensen af. Plaatsen voor de vrijmarkt reserveren is niet mogelijk. Let erop dat sommige plaatsen voor de podia of voor de winkels niet gebruikt kunnen worden voor de vrijmarkt. Staat u op de vrijmarkt? Dan bent u zelf verantwoordelijk voor het opruimen van uw spullen. Het achterlaten van spullen is niet toegestaan.

Parkeren
Bij Westvliet  fitness- en racketclub, Westvlietweg 55 te Den Haag en bij VV Wilhelmus, Groene Zoom 2 te Den Haag zijn grote parkeerterreinen waar de bezoekers en ondernemers van ‘t Historische centrum van Voorburg gratis kunnen parkeren. Via de oversteek over de Westvlietweg en de Kerkbrug is het oude centrum direct bereikbaar.

Wilt u meer weten over ’t historisch centrum Voorburg en haar winkels? Neem dan een kijkje op www.voorburgcentrum.nl of vraag de folder in een van de aangesloten winkels. Volg @VOORBURGCENTRUM op Twitter.

Trefwoorden: Activiteiten, Centrum, Herenstraat, Historisch Centrum, Knappe Mannen Band, Koninginnedag, Oranje, Raspers,

Andere producten en diensten van Herenstraat In Voorburg

Oldtimerfestival in het Oude Centrum Voorburg van Herenstraat In Voorburg thumbnail
25-08-2012

Oldtimerfestival in het Oude Centrum Voorburg

 Een jaarlijks terugkerend evenement in het Oude Centrum van Voorburg is het Oldtimerfestival. Dit jaar wordt deze weer gehouden op zondag 16 september 2012. Er zijn dan de mooiste oldtimers en classic cars te bewonderen in het schitterende decor van onze mooie historische gebouwen.


Oldtimerfestival in het Oude Centrum van Voorburg van Herenstraat In Voorburg thumbnail
05-07-2012

Oldtimerfestival in het Oude Centrum van Voorburg

 Een jaarlijks terugkerend evenement in het Oude Centrum van Voorburg is het Oldtimerfestival. Dit jaar wordt deze weer gehouden op zondag 16 september 2012.  


De beste wensen met warme chocolade van Herenstraat In Voorburg thumbnail
07-01-2012

De beste wensen met warme chocolade

Afgelopen zaterdag, 7 januari 2012, was het gezellig in ’t historische centrum Voorburg. De ondernemers wilden hun klanten eens extra in de watten leggen en hadden speciaal wat extra’s gedaan.


Historisch centrum Voorburg gastvrij in 2012 van Herenstraat In Voorburg thumbnail
02-01-2012

Historisch centrum Voorburg gastvrij in 2012

Er is veel gebeurt in 2011 en er gaat nog veel meer gebeuren in het nieuwe jaar. De leden van de Vereniging Ondernemend Oud Voorburg kijken uit naar 2012. Voor 2012 is er een druk activiteitenprogramma opgesteld.


Stedin trekt bijna de stekker uit traditionele kaarsjesavond Oud Voorburg van Herenstraat In Voorburg thumbnail
28-12-2011

Stedin trekt bijna de stekker uit traditionele kaarsjesavond Oud Voorburg

Stedin, de beheerder van het netwerk van de straatverlichting, dreigde de stekker uit deze jarenlange traditie te trekken van kaarsjesavond in het centrum van Voorburg. Zij hebben de kosten voor het drie uur doven van de straatverlichting dit jaar met meer dan 400% verhoogd.


Kerstmarkt en route d’amuse leveren ruim € 1.000 op voor Serious Request van Herenstraat In Voorburg thumbnail
28-12-2011

Kerstmarkt en route d’amuse leveren ruim € 1.000 op voor Serious Request

De activiteiten rond de kerstmarkt in het oude centrum van Voorburg hebben € 1.027,65 opgebracht voor Serious Request. Voorzitter Wang Choy van de Vereniging Ondernemend Oud Voorburg overhandigden een cheque met dit mooie bedrag aan het Rode Kruis afdeling Voorburg.


Traditionele lichtjesavond in Voorburg van Herenstraat In Voorburg thumbnail
19-12-2011

Traditionele lichtjesavond in Voorburg

 Zaterdag 24 december 2011 is het Kerstavond. Vanaf 17.00 uur zullen de straatlantaarns doven en ook de elektrische verlichting van de bedrijven en bewoners zal uit worden gedaan. Het mooie historisch centrum zal dan magisch verlicht worden door tienduizenden kaarsjes en kinderen met lampionnen.   Kerstavond Geniet van de prachtige schoonheid van ’t Historische centrum van Voorburg. Op Kerstavond wordt traditiegetrouw de Lichtjesavond georganiseerd in Voorburg. U kunt de sfeer proeven


A Christmas Carol in Voorburg van Herenstraat In Voorburg thumbnail
07-12-2011

A Christmas Carol in Voorburg

Kerstmarkt, kerst, Dickens, lichtjesavond, kerstavond, koopzondag, Herenstraat, Voorburg, foto, dierenfoto,


OUTLETWEEKEND in de Voorburgse Herenstraat van Herenstraat In Voorburg thumbnail
15-06-2010

OUTLETWEEKEND in de Voorburgse Herenstraat

  Op zaterdag 26 en zondag 29 juni is het Outletweekend. De mode- en kostenbewuste shopper kan in de sfeervolle ambiance van dit chique winkelparadijs interessante koopjes doen.


Koopzondag en lichtjesavond in de Voorburgse Herenstraat van Herenstraat In Voorburg thumbnail
09-12-2009

Koopzondag en lichtjesavond in de Voorburgse Herenstraat

Geniet van de prachtige schoonheid van ’t Historische centrum van Voorburg. Op Kerstavond wordt traditiegetrouw de Lichtjesavond georganiseerd in Voorburg. U kunt de sfeer proeven en meedoen tijdens de mooiste Kerstavond van Nederland. Jaarlijks trekt deze avond dan ook niet voor niets bezoekers uit binnen- en buitenland.


Kinderen zijn de baas van Herenstraat In Voorburg thumbnail
06-05-2009

Kinderen zijn de baas

Op zaterdag 13 juni 2009 zijn de kinderen de baas in en rond de Herenstraat in Voorburg. Niet alleen de winkeliers, maar ook jeugdige ondernemers zullen op deze dag hun waren aanbieden.

“Kinderen die zich hebben aangemeld mogen hun eigen spulletjes verkopen op echte kramen die verdeeld staan in de Herenstraat, Franse Kerkstraat en in de Voorhofstraat.” vertelt organisator Imelda Slootweg van de Stofferie in het stadscentrum.

Naast de kramen is er ook een draai


Historisch centrum van Voorburg van Herenstraat In Voorburg thumbnail
05-02-2009

Historisch centrum van Voorburg

In de Herenstraat en de direct daaraan gelegen straten is een mix te vinden van detailhandel, horeca en kunst. De aanwezigheid van kunst uit zich door de aanwezigheid van galeries en musea.

In 't Historisch Centrum van Voorburg nabij Den Haag kunt U gezellig winkelen in de vele exclusieve modeboetiekjes. Ontdek de grote verscheidenheid aan speciaalzaken die het centrum rijk is. Mode, culinair en historie vloeien samen tot een inspirerend geheel.

De Voorburgse Herenstraat