Praktijk voor oefentherapie Akkermans

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Raadhuisstraat 49 , 2271 DG Voorburg, Zuid-Holland

E-mail

Over Praktijk voor oefentherapie Akkermans

De Oefentherapeut Cesar is een allround bewegingscoach die de cliënt traint in het toepassen van de beste manier van bewegen bij dagelijks voorkomende werkzaamheden. Klachten aan spieren en gewrichten ontstaan vaak door een verkeerde houding of door belastende bewegingen, eventueel in combinatie met een lichamelijke aandoening. Door Oefentherapie Cesar leert u zelf de klachten te verhelpen en te voorkomen.

Het verlicht de pijn

De eerste twee stappen in de behandeling Oefentherapie Cesar zijn een intakegesprek en een onderzoek. De plaatje staande houdingoefentherapeut gaat na waar de klachten vandaan komen. Wat zijn uw dagelijkse bezigheden? Welke beweging en/of houding veroorzaken pijn? Samen kijkt u via spiegels naar uw houding en beweging(en).
De Oefentherapeut Cesar geeft hierbij inzicht in de relatie tussen de manier waarop u beweegt en uw klachten. De volgende stap is oefenen. Door middel van oefeningen wordt u zich bewust van uw houding en uw manier van bewegen en leert u hierin verbeteringen aan te brengen.
Daarnaast krijgt u oefeningen om de pijn te verminderen, te ontspannen en om bepaalde spieren te versterken. Deze oefeningen zijn toegespitst op uw persoonlijke (werk)situatie.

Bedrijfsoefentherapie helpt medewerkers

Het ziekteverzuim op uw werkvloer terugdringen door middel van bedrijfsoefentherapie en zo bedrijfskosten besparen? U pakt zo problemen bij de wortel aan en voorkomt, vermindert of verhelpt fysieke klachten. Als bedrijfsoefentherapeut geef ik voorlichting en adviseer over de inrichting en/of aanpassing van de werkplek. Daarbij wordt zoveel mogelijk gebruik van de aanwezige tools. Ook worden er tips geven over het aannemen van de juiste werkhouding. De specialisten leren medewerkers onder meer hoe zij signalen kunnen herkennen die wijzen op klachten. De medewerkers worden tijdens de training actief betrokken, zodat zij alle vaardigheden in de toekomst zelf op hun persoonlijke werksituatie toe kunnen passen.

Kaart

Openingstijden

Ma, Wo - Do
-
Di
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/oefentherapieakkermans/

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Praktijk voor oefentherapie Akkermans in Raadhuisstraat 49, Voorburg Zuid-Holland 2271 DG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Voorburg Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Voorburg Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Voorburg Zuid-Holland, 2271 DG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826984]