Undici

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Herenstraat 11 , 2271 CA Voorburg, Zuid-Holland

E-mail

Over Undici

Undici is een lange, overzichtelijke winkel met een prachtige diepe achtertuin. Je vindt er een mix van hoofdzakelijk Nederlandse merken waarmee je zowel zakelijk als voor je vrije tijd kunt kleden.

Onze belangrijkste merken zijn het alom bekende Expresso, de kleurrijke collectie van Kyra & Ko., de broeken met perfecte pasvorm van MAC (probeer de "dream" eens, echt een droom van een broek), de prachtige truien van Repeat en het Nederlandse retro merk King Louie. Daarnaast verkopen wij nog Blaumax en Juffrouw Jansen.

Openingstijden

Ma
-
Di, Do - Vr
-
Wo
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Visa, Mastercard, American Express, Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Women's Clothing Shop

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Undici in Herenstraat 11, Voorburg Zuid-Holland 2271 CA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Schoenen diensten in Voorburg Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Voorburg Schoenen per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Voorburg Zuid-Holland, 2271 CA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3815331]