Vakschoenmakerij ben

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Herenstraat 70 , 2271 CJ Voorburg, Zuid-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Vakschoenmakerij ben

Goedkoop is duurkoop. Ook bij schoenen is dat het geval. Investeren in duurdere schoenen is geen overbodige luxe, helemaal omdat kwalitatieve schoenen weer goed te repareren zijn en dus veel langer meegaan. Nieuwe leren zolen onder uw schoenen, een vervangen rits in uw laars of het verbreden van een schacht: schoenmaker Ben in Voorburg repareert uw schoenen vakkundig. Dankzij zijn kwalitatieve herstelwerkzaamheden weet u zeker dat u weer kilometers kan maken op uw schoenen. Ook voor het bijmaken van sleutels en het reinigen van uw kleding bezoekt u de winkel in de Herenstraat in Voorburg.

Versleten schoenen die u buiten niet meer durft te dragen hoeven niet in de kast te blijven staan. Een nieuwe zool of hak maakt een groot verschil. Wilt u uw schoenen dag in, dag uit met plezier kunnen blijven dragen? Laat uw schoenen dan herstellen bij Vakschoenmakerij Ben uit Voorburg.

Openingstijden

Ma, Zo
Gesloten
Di - Vr
-
Za
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

28-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Vakschoenmakerij-Ben-637382452940450/

Categorieën: Shoe Repair

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Voorburg Zuid-Holland

Is Vakschoenmakerij ben in Herenstraat 70, Voorburg Zuid-Holland 2271 CJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Tassen diensten in Voorburg Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Voorburg Tassen per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Voorburg Zuid-Holland, 2271 CJ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3823423]