Chemische Wasserij Edmondo Bv

Afdrukken

Is Chemische Wasserij Edmondo Bv incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Schoolstraat 182 , 2252 CN Voorschoten, Zuid-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Chemische Wasserij Edmondo Bv

De website van de hedendaagse stomerij waar u locaties, prijzen, advies en een bestel en afhaalservice voor het reinigen van kleding en textiel voor de consument en zakelijke markt kunt vinden. Schooon Textielreinigers is een groep van erkende, gerenommeerde, bonafide en dus branchevereniging aangesloten, duurzame wasserijen en stomerijen die een samenwerking zijn aangegaan om u nog beter van dienst te kunnen zijn. Al deze bedrijven hebben het milieu en kwaliteitscertificaat waardoor u altijd de best mogelijke service en kwaliteit zult krijgen.Wij zijn lid van de Netex en FTN. Schooon Textielreinigers reinigen kleding en textiel voor particulieren, horeca en bedrijven. Persoonlijke verzorging begint op Schooon.nl Wij reinigen gordijnen in Leiden en Leiderdorp en Wassenaar. Ook reinigen wij dekbedden in Leiden Leiderdorp en Wassenaar. Reinigen van bedrijfskleding is ook geen probleen. Particulieren staan wij ook met raad en daad terzijde in het schoonmaken van kleding. Ophalen of transport hoeft u zich geen zorgen over te maken. Wij hebben 3 voertuigen voor transport. Wij hebben altijd een aanbieding en/of kortingsaktie lopen. Horeca, hotels, MKB, particulieren, verzorgingshuizen, bejaardenhuizenen nog veel meer, servicen wij.vanaf 29 februari kunnen wij u ook een Green-Earth reiniging aanbieden

Kaart

Is Chemische Wasserij Edmondo Bv in Schoolstraat 182, Voorschoten Zuid-Holland 2252 CN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Particulieren diensten in Voorschoten Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Voorschoten Particulieren per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Voorschoten Zuid-Holland, 2252 CN, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3829286]