Hoveniersbedrijf F A G van Rijn

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Zwaluwweg 87 , 2251 NC Voorschoten, Zuid-Holland

E-mail

Over Hoveniersbedrijf F A G van Rijn

Fred van Rijn is eigenaar van het gelijknamige Hoveniersbedrijf. Het bedrijf is opgericht in 1988 en werkt zonder personeel. Hovenier in hart en nieren, met liefde voor tuinieren, kennis van bomen en kundig in alles wat met aanplanten, opzetten en onderhouden van tuinen te maken heeft.

"We komen op aanvraag vrijblijvend bij de mensen aan huis om ter plekke de stand van zaken op te nemen. Rekening houdend met afmeting van de tuin, grondsoort, de stand van de zon, wensen en budget van de klant, pakken we iedere opdracht met veel plezier aan en kunnen we alles verzorgen."

Belangrijk om te weten is dat Van Rijn een hoveniersbedrijf is en geen tuincentrum. "We hebben niets op voorraad, halen zelf alles bij de groothandel, ook voor onze klanten." Thematuinen zijn in, voor van Rijn is iedere tuin haalbaar. "Mits de begroeiing en beplanting kans van slagen hebben.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Hoveniersbedrijf-F-A-G-van-Rijn/742924722491444

Categorieën: Gardeners

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Hoveniersbedrijf F A G van Rijn in Zwaluwweg 87, Voorschoten Zuid-Holland 2251 NC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Meer bedrijven in Voorschoten Zuid-Holland, 2251 NC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3820613]