Kerstpakketten

Kerstpakketten van Beglobal Promotions

Door: Beglobal Promotions  19-07-2011
Trefwoorden: Relatiegeschenken, Kerst, Relatiegeschenk

Op Kerstpakketshop.eu kunt u ook dit jaar onze uitgebreide collectie kerstpakketten bekijken en bestellen. Alle kerstpakketten op deze website bestaan uit producten die zo zijn afgestemd dat ze samen thema een vormen.  Zo zijn er bijvoorbeeld kleuren thema’s, geografische thema’s en activiteiten thema’s. De inhoud van de kerstpakketten bestaat uit de meest hoogwaardige producten.
Uiteraard is het ook mogelijk om wijzigingen in een standaard kerstpakket aan te brengen en is het ook mogelijk om helemaal uw eigen kerstpakket samen te stellen. Het samenstellen van een eigen kerstpakket is al mogelijk vanaf 60 pakketten.Als u uw eigen kerstpakketten wilt samen stellen dan nodigen we u graag uit in onze showroom waar we alle producten voorhanden hebben en het mogelijk is om alle opties uitgebreid te bekijken.

Trefwoorden: Geschenk, Geschenken, Kerst, Kerstpakket, Kerstpakketten, Pakketten, Relatiegeschenk, Relatiegeschenken

Andere producten en diensten van Beglobal Promotions

21-09-2010

Flesopener button

De flesopener button ziet er hetzelfde uit als een gewone button maar aan de achterkant van de button zit een flesopener. De drager van de flesopener button heeft dus altijd een flesopener bij de hand, die ook nog eens voorzien is van uw reclame boodschap.


Video Memorecorder van Beglobal Promotions thumbnail
17-08-2010

Video Memorecorder

Pomotioneel kan de Video Memorecorder ingezet worden als er binnen een organisatie op een originele manier memo’s doorgezet moeten worden. Ook kunnen er berichten naar klanten toegestuurd worden.


17-02-2010

Auto Bikini

 


PromZ award voor BeGlobal Promotions van Beglobal Promotions thumbnail
22-09-2009

PromZ award voor BeGlobal Promotions

Tijdens de afgelopen PromZ Event op 8 april jl. werden wederom de jaarlijkse PromZ Awards uitgereikt. BeGlobal Promotions werd door de vakjury benoemd tot genomineerde van de Distributor of the Year Award 2009.


Persbericht september 2009: African dawn wijnen van Beglobal Promotions thumbnail
22-09-2009

Persbericht september 2009: African dawn wijnen

Op de beurs van Relatie Z heeft BeGlobal Promotions een nieuwe lijn van wijnen geïntroduceerd. Deze wijnen zijn geproduceerd met het streven om de Zuid Afrikaanse natuur en haar diersoorten te beschermen. In samenwerking met het Biodiversiteit en Wijnen Initiatief (BWI) en het Wereld Natuur Fonds zal een deel van de opbrengst naar Wereld natuur fonds gaan om bedreigde natuurlijke landschappen van Afrika te beschermen.


WijnMetEenVerhaal is vernieuwd van Beglobal Promotions thumbnail
22-09-2009

WijnMetEenVerhaal is vernieuwd

Het concept WijnMetEenVerhaal van BeGlobal Promotions is vernieuwd, dit zal op de RelatieZ beurs van 9 en 10 september geïntroduceerd worden. In dit vernieuwde concept zal het mogelijk zijn voor bedrijven om zelf wijnpakketten samen te stellen. In combinatie met een verpakking naar keuze en eventuele geschenken zal dit het perfecte relatiegeschenk zijn.


Nieuwe concepten bij BeGlobal Promotions van Beglobal Promotions thumbnail
17-03-2009

Nieuwe concepten bij BeGlobal Promotions

De internationale economische crisis opent voor BeGlobal Promotions nieuwe deuren. Door de afnemende vraag naar producten uit het Verre Oosten, is het nu mogelijk bij lagere aantallen custom-made premiums te ontwikkelen.


Custom made Poken bij BeGlobal Promotions van Beglobal Promotions thumbnail
17-03-2009

Custom made Poken bij BeGlobal Promotions

BeGlobal Promotions introduceert de gepersonaliseerde Poken als relatiegeschenk. Op de consumentenmarkt is de Poken op dit moment bezig een echte hype te worden en vooral een product dat bij jongeren aanslaat. De speelse ontwerpen van de Poken sluiten hier ook op aan. De custom-made Poken van BeGlobal Promotions is echter compleet gericht op het zakelijk segment. Dit houdt in dat de Poken vanaf 100 stuks compleet naar de huisstijl van een bedrijf kan worden aangepast.