Nieuwe concepten bij BeGlobal Promotions

Nieuwe concepten bij BeGlobal Promotions van Beglobal Promotions

Door: Beglobal Promotions  17-03-2009
Trefwoorden: Tassen, Hoeden, Caps

Deze maand lanceert BeGlobal Promotions, mede hierdoor, vier nieuwe concepten. Met Ball2Give, Lanyard2Give, Cap2Give en Bag2give introduceert BeGlobal Promotions unieke concepten in de promotionele markt. Aan deze concepten is een jarenlang onderzoek vooraf gegaan, waardoor bij zowel kleine en grotere afnamen bestellingen concurrerend en rechtstreeks vanuit het Verre Oosten geleverd kunnen worden.

Via de concepten is het mogelijk om lanyards, caps en hoeden, tassen en een ruime variatie aan ballen custom-made te laten fabriceren. BeGlobal Promotions profiteert hiermee direct van de economische crisis. Chinese fabrieken worden namelijk flexibeler door een terugloop in afname vanuit voornamelijk de VS en Europa. Dit resulteert in een lagere minimale order hoeveelheid en een grotere mogelijkheid tot personalisatie. Ook vervoer per luchtvracht is voordeliger door de afnemende vraag en lagere brandstofprijzen.

Het ordertraject is naadloos ingepast in het logistiek proces van Usb2Give, waarmee BeGlobal Promotions al enkele jaren met 10 werkdagen gepersonaliseerde USB sticks vanuit het Verre Oosten levert in heel Europa. Als gevolg van een grotere order portfolio is BeGlobal Promotions ook in staat om bij grotere premiumacties internationaal te concurreren.

De concepten zijn samen met de voorraadartikelen overzichtelijk verwerkt in de websites www.ball2give.com, www.lanyard2give.com, www.cap2give.com, www.bag2give.com . BeGlobal Promotions zal in zijn marketing uitingen en op de PromZ event te Utrecht verdere toelichting geven over de ontwikkelingen in deze productgroepen.
Belangstellenden kunnen contact opnemen met BeGlobal Promotions, via info@beglobal.nl of 010-8441238.
//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Voor meer informatie:
BeGlobal Relatiegeschenken, André Noordwijk, 010-8441238, 06-47164069, andre@beglobal.nl

Trefwoorden: Aktetassen, Cap, Caps, Documententassen, Golfballen, Hoeden, Keykoord, Lanyard, Laptoptassen, Miniballen, Pet, Rugtassen, Sporttassen, Strandballen, Strandtassen, Tassen, Trolleys, Voetballen, Weekendtassen