Dierenkliniek Pieter Bas

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Prins Bernhardlaan 79 , 2741 DM Waddinxveen, Zuid-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Dierenkliniek Pieter Bas

Dierenkliniek “Pieter Bas” is - met ervaren gezelschapsdierenartsen - een ambitieuze en ondernemende kliniek waar kwaliteit, maatwerk, optimale dienstverlening en een goede sfeer voor op staan.

De dierenartsen zijn bevoegd alle diersoorten te behandelen. Wij hebben ons gespecialiseerd in de behandeling van gezelschapsdieren. Daardoor kunnen wij onze kennis op dit specifieke gebied van de diergeneeskunde op het hoogste niveau houden.

Ook hebben wij veel kennis en ervaring op het gebied van de geneeskunde van exotische diersoorten, met name van konijnen, knaagdieren, fretten, vogels en schildpadden.
De medewerkers stellen zich tot doel de gezondheid en het welzijn te bevorderen van de dieren die door de eigenaren aan onze zorg worden toevertrouwd, waarbij de hoogste kwaliteit wordt nagestreefd.

Lichamelijk onderzoek tijdens het consult geeft vaak voldoende informatie om een behandeling in te stellen. Als meer onderzoek nodig is, wordt dat met u overlegd en wordt een kostenraming gemaakt.
Door ook op afspraak te werken, kunnen wij voldoende tijd reserveren en de juiste medewerkers inzetten om onderzoek en behandeling van uw huisdier zo optimaal mogelijk te verrichten.

Uitgebreide onderzoeken, behandeling, operaties, opname en verpleging vinden in Gouda plaats.
terug naar boven

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
24 uur open

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

18-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Dierenkliniek-Pieter-Bas-860607124045124/

Categorieën: Vets

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Dierenkliniek Pieter Bas in Prins Bernhardlaan 79, Waddinxveen Zuid-Holland 2741 DM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer 24-uurs service diensten in Waddinxveen Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Waddinxveen 24-uurs service per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Waddinxveen Zuid-Holland, 2741 DM, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824680]