Houthandel Houtex BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Willem de Zwijgerlaan 1 , 2741 DA Waddinxveen, Zuid-Holland

E-mail

Over Houthandel Houtex BV

Familiebedrijf Houthandel Houtex bestaat sinds 25 april 1946 en is gevestigd in Waddinxveen. Wij zijn een landelijk opererende houthandel en kenmerken ons door het aanhouden van grote voorraden. Hierdoor zijn wij in staat onze klanten snel van diverse houtsoorten te voorzien.

We zijn gespecialiseerd in loofhout. Daarnaast hebben wij een ruime voorraad in naaldhout, vloerdelen, panelen en plaatmateriaal. Wij bieden de mogelijkheid om hout, volgens gewenste specificatie, te bewerken in onze zagerij en schaverij. Daarbij hebben wij de mogelijkheid om, in één van onze vier droogkamers, hout te drogen naar het gewenste vochtpercentage.

Houtex staat voor kwaliteit! Wij betrekken ons hout uit de beste groeigebieden van de wereld, met het besef dat duurzaam bosbeheer een voorwaarde is voor een gezonde toekomst. Daarom hechten wij groot belang aan het leveren van gecertificeerd hout. Via eigen inkopers en agenten importen wij ons hout uit diverse continenten, zo kunnen wij aan allerlei specifieke eisen / wensen voldoen!

Jarenlange vakkennis en ervaring zorgen ervoor dat U bij Houthandel Houtex optimaal geadviseerd en geholpen wordt.

Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste hout!

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Wood & Paper Products

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Houthandel Houtex BV in Willem de Zwijgerlaan 1, Waddinxveen Zuid-Holland 2741 DA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Transport diensten in Waddinxveen Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Waddinxveen Transport per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Waddinxveen Zuid-Holland, 2741 DA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827197]