Klushandel.nl open zijn virtuele deuren

Klushandel.nl open zijn virtuele deuren van Klushandel.nl

Door: Klushandel.nl  19-11-2007
Trefwoorden: Bouw, Verf, Bouwen

Klushandel.nl heeft recentelijk zijn virtule deuren geopend.

Met ruim 50.000 artikelen reeds online verkrijgbaar waarvan meer dan 90% binnen 48 uur geleverd kan worden in bijna elke hoeveelheid hebben de gevestigde bouwmarken er een concurrent bij. Nog bijna dagelijks worden er honderden artikelen toegevoed op het gebied van ijzerwaren, woondecoratie en nog vele andere rubrieken.

Klushandel is bedoeld voor de klusser maar ook de aannemerssector behoort tot de doelgroep. Gezien het grote aantal lichtbronnen met zeer concurrerende prijzen is de electromarkt ook een serieuze doelgroep. Zoals de consumentenbond als concludeerde zijn de online bouwmarkten ca. 20% goedkoper dan de "brick and mortar" bouwmarkten.

Alderd J. Froolik: "Klushandel zal doorgroeien tot ca. 250.000 artikelen. Wij hopen dat binnen een half jaar te verwezenlijken. Het assortiment zal niet alleen verbreden maar ook zoveel mogelijk verdiepen tot een compleet leveringsprogramma. Het streven is ruime keuze voor de serieuze klusser met kleine budgetten alsmede de professionele markt met ruimere budgetten te kunnen bedienen.

De orders vinden hun weg naar de klant met de post, pakketdiensten,koeriersdiensten en vrachtvervoerders. Meer dan 90% wordt binnen 48 uur afgeleverd. Er wordt niet alleen geleverd op het zakenadres maar tevens op het werkadres en dat zonder meerkosten!

QShops heeft klushandel inmiddels voorzien van een certificaat waarmee de Algemene Voorwaarden, de Wetgeving en omgangsvormen zijn vastgelegd.

Klushandel.nl
Curieweg 30
2408BZ  Alphen aan den Rijn
Tel.: 0172-515312

Trefwoorden: Bouw, Bouwen, Bouwmarkt, Doehetzelf, Electro, Klus, Klussen, Verbouwen, Verf